A disparut in mod misterios, iar familia l-a cautat fara incetare timp de 16 ani! Intr-o zi, barbatului i s-a dat de urma. Unde umblase timp de mai bine de un deceniu

A disparut in mod misterios, iar familia l-a cautat fara incetare timp de 16 ani! Intr-o zi, barbatului i s-a dat de urma. Unde umblase timp de mai bine de un deceniu

- in EXTERNE
992
Comentariile sunt închise pentru A disparut in mod misterios, iar familia l-a cautat fara incetare timp de 16 ani! Intr-o zi, barbatului i s-a dat de urma. Unde umblase timp de mai bine de un deceniu
jason

Un australian care disparuse de acasa in urma cu 16 ani a fost gasit de familia sa in Marea Britanie. Tanarul a trait mai bine de un deceniu pe strazi. Dar iata cum incepe povestea dramatica a lui Jason Ronald Douglas.

Jason a trait initial cu unchiul sau, in Marea Britanie, in timp ce familia lui era in Australia. Din nefericire, unchiul a murit in 1999 in urma unui infarct, iar atunci a fost si singurul an in care rudele l-au vazut ultima data pe Jason. Famila a incercat disperata sa ia legatura cu el, insa fara rezultat. Au luat legatura cu politia din Marea Britanie, insa din cauza faptului ca se aflau pe alt continent, demersurile nu au avut succes.

Abia dupa cativa ani, rudele au reusit sa coopereze cu autoritatile din Marea Britanie, si, intr-o zi, au fost anuntati ca Jason a fost gasit. In viata, insa total schimbat. Familia lui nu a avut bani sa il aduca in tara, asa ca a cerut ajutorul apropiatilor.

”Jason a disparut de 16 ani, traieste pe strazi de multi ani si de aceea ne-a fost greu sa-l gasim. El a crezut ca familia nu il vrea si ca toti am renuntat sa-l mai cautam, insa nu a fost asa. Acum, vrea cu disperare sa se intoarca acasa, in Australia, la surorile si mama lui. Avem nevoie de bani pentru a-i face acte. Orice ajutor e binevenit”, a marturisit sora lui, Lisa.

Conform dailymail, barbatului i s-au furat actele si i-a fost greu sa se descurce intr-o tara straina, asa ca a fost nevoit sa cerseasca pentru a supravietui.

”Mi-a povestit viata grea pe care a avut-o acolo. A plans, dar a fost fericit sa afle ca are o familie care l-a cautat neincetat. Nu s-a putut descurca fara acte si s-a ocupat cu furtul din magazine si cersitul, ca sa aiba ce manca”, a mai adaugat femeia. Sursa: dailymail.co.uk

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

jason

 

 

 

loading...

Facebook Comments