Alertă TERORISTA în Franța! Un militar francez a fost atacat de către un bărbat înarmat cu un cuţit

Alertă TERORISTA în Franța! Un militar francez a fost atacat de către un bărbat înarmat cu un cuţit

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, NEWS, razboi, SOCANT
1556
Comentariile sunt închise pentru Alertă TERORISTA în Franța! Un militar francez a fost atacat de către un bărbat înarmat cu un cuţit
alerta-in-franta-un-militar-francez

Dupa atacul cu bomba ce a avut loc in acesta dimineata la metroul din Londra, a venit randul Frantei. Un militar francez din cadrul Operaţiunii “Santinela” a fost atacat de către un bărbat înarmat cu un cuţit pe o stradă din Paris, a anunţat vineri prefectura poliţiei pariziene, relatează site-ul publicaţiei Le Figaro.

Militarul era aflat într-o misiune de patrulare la staţia de metrou Châtelet, la Paris, vineri, către ora locală 6.30 (7.30, ora României).

Militarul nu a fost rănit, iar atacatorul a fost reţinut de către poliţie.

Potrivit informaţiilor preliminare, atacatorul a încercat să-l surprindă pe militar, venind pe la spatele acestuia. În timpul reţinerii, bărbatul ar fi făcut referiri la Allah şi la organizaţia teroristă Stat Islamic.

Operaţiunea “Santinela” a fost declanşată în Paris după atacurile teroriste din 2015 şi presupune detaşarea a aproximativ 7.000 de militari care patrulează în permanenţă în punctele importante ale capitalei Franţei.

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments