A suferit o vasectomie. Apoi, a făcut amor cu soţia. ŞOC ce au aflat după o lună. Au PLÂNS

A suferit o vasectomie. Apoi, a făcut amor cu soţia. ŞOC ce au aflat după o lună. Au PLÂNS

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, ISTORIE, LIFESTYLE, SANATATE, SOCANT, SOCIAL
1044
Comentariile sunt închise pentru A suferit o vasectomie. Apoi, a făcut amor cu soţia. ŞOC ce au aflat după o lună. Au PLÂNS
vasectomie

Tim Brummel, din Statele Unite, a recurs la vasectomie, după ce soţia l-a rugat să facă asta. Cei doi soţi aveau deja trei copii şi au apelat la sterilizarea definitivă a bărbatului pentru a face amor fără probleme.

Totuşi, Tim a uitat un lucru foarte important. După vasectomie, el trebuia să treacă pe la doctor pentru a afla rezultatele operaţiei. Nu s-a mai întors la cabinetul medicului. El şi soţia au întreţinut relaţii intime crezând că sunt protejaţi.

După o lună, au avut o mare surpriză. Soţia luase în greutate şi avea greţuri. Mirată, a recurs la un test de sarcină, ce a ieşit pozitiv. Cei doi soţi au plâns de fericire. Chiar dacă bărbatul făcuse vasectomie pentru a evita o nouă sarcină a femeii, noul suflet a fost primit cu bucurie în familie.

Bărbatul a anuntat-o pe femeie, pe Skype, că vasectomia lui nu a avut succes. Sursa: realitatea.net

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments