FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit din somn, cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit din somn, cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, MISTER, NEWS, SANATATE, SOCIAL
1189
Comentariile sunt închise pentru FOTO SOCANT. S-a aflat la numai 3 minute de MOARTE. Cand s-a trezit din somn, cabina camionului era in flacari. Vezi ce a facut

Un roman stabilit in SUA, a trecut prin clipe de cosmar, fiind la un pas de moarte , dupa cum ne relateaza in postarea facuta pe pagina de facebook.

Omul nostru a oprit camionul pe care il conducea, intr-o zona special amenajata pentru odihna (REST AREA), din Michigan, pentru a trage un pui de somn.

Pentru a se incalzi a dat drumul la un mic motor ce incalzea cabina, motor ce se afla situat in spatele cabinei.

Dupa aproximativ 5 ore de somn, soferul se trezeste, fara un motiv anume si simte un miros de fum si joc de lumini dinspre parbrizul din fata.

Panicat , a fugit afara, insa fiindu-i foarte frig s-a intors la cabina sa-si ia telefonul si o bluza. Nefiind nimeni in jur care sa-l ajute s-a gandit sa incerce sa mai salveze ceva din lucruri insa totul a fost prea tarziu. Camionul luase foc.

Dupa 15-20 de minute, au aparut si pompierii care au stins valvataia, insa masina si tot ce se afla inauntru, acte de identitate, laptop, tableta si GPS , nu au mai putut fi salvate.

Oamenii din zona l-au ajutat cu tot ce au putut, pana la venirea patronului, mancare, ciorapi, apa, etc. Pierderile din partea soferului sunt estimate la aprox 4000 de $.

Concluzia pe care a tras-o a fost, ca daca ar mai fi dormit 3 minute astazi nu ar mai fi fost in viata si crede ca un inger pazitor l-a trezit cand trebuia sa moara. Asta e viata de sofer pe camion.

sursa: aktualnews.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments