Încă o gafă a premierului Dăncilă. Cum l-a botezat pe omologul său din Bulgaria

Încă o gafă a premierului Dăncilă. Cum l-a botezat pe omologul său din Bulgaria

- in EXTERNE
1106
Comentariile sunt închise pentru Încă o gafă a premierului Dăncilă. Cum l-a botezat pe omologul său din Bulgaria
dancila si premierul bulgariei

Premierul Viorica Dăncilă, aflată sâmbătă în Serbia, la o reuniune la nivel înalt, i-a greșit numele premierului Bulgariei, Boico Borisov, care se afla chiar lângă ea.

Astfel, șeful Executivului român i-a spus omologului din țara vecină ”Boris Boisov” – adică o combinație între numele Borisov și … Boico.

Dăncilă participă, sâmbătă, la Belgrad, la reuniunea la nivel înalt în format cvadrilateral România-Bulgaria- Serbia- Grecia.

La finalul şedinţei, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Republicii Serbia, Aleksandar Vucic, prim-ministrul Bulgariei, Boico Borisov, şi prim-ministrul Greciei, Alexis Tsipras au susţinut declaraţii de presă comune.

În urmă cu doar 2 zile, Viorica Dăncilă a mai făcut o greșeală de exprimare – de această dată în timp ce vorbea alături de președintele Klaus Iohannis.

Premierul a folosit greșit cuvântul ”anterioară”, în loc să spună ”viitoare”.

”Au fost finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamț – Iași și pentru amenajarea rîurilor Argeș și Dâmbovița pentru navigație, proiecte deja puse în consultare publică și pe care urmează să le discutăm într-o ședință anterioară.” – a spus Dăncilă. VIDEO AICI. Sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments