Incendiu devastator într-un bloc cu 27 de etaje din Londra. Mai mulți oameni ar fi blocați în clădire | VIDEO

Incendiu devastator într-un bloc cu 27 de etaje din Londra. Mai mulți oameni ar fi blocați în clădire | VIDEO

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, NEWS, SOCANT, SOCIAL
1285
Comentariile sunt închise pentru Incendiu devastator într-un bloc cu 27 de etaje din Londra. Mai mulți oameni ar fi blocați în clădire | VIDEO
incendiu londra

Un incendiu devastator a cuprins, în timpul nopții de marți spre miercuri, un bloc turn cu 27 de etaje din vestul Londrei. Sute de pompieri luptă cu flăcările care au cuprins întreaga clădire, existând chiar temeri că structura ar putea să se prăbușească.

Incendiul a izbucnit la Grenfell Towame>er, pe Lancaster West, a izbucnit în timpul nopții, iar flăcările s-au extins rapid și au cuprins întreaga clădire. Aproximativ 200 de pompieri au intervenit la fața locului, relatează BBC News. Există temeri că mai multe persoane ar putea fi în interiorul clădirii, în timp ce Poliția Metropolitană a anunțat că mai multe persoane au fost rănite. Aproximativ 40 de echipaje au fost trimise la fața locului.

Martori au declarat că au văzut lumini, care ar putea proveni de la telefoane mobile sau lanterne, în partea de sus a blocului de apartamente, care este pe cale să ardă. Prin urmare, nu este clar dacă întreaga clădire a fost evacuată.

Corespondentul BBC a spus că incendiul se vede de la kilometri distanță, iar un prezentator de la postul de televiziune Channel 4 a declarat că este „acoperit de cenușă”.

„Mă acoperă cenuşa, atât de grav este. Mă aflu la 100 de metri şi sunt absolut acoperit în cenunşă. Este atât de sfâşietor, am văzut pe cineva făcând semne cu lanterna la vârf şi este evident că nu poate ieşi”.

Cel puțin 200 de persoane locuiesc în cele 120 de apartamente ale blocului, potrivit BBC.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments