Meghan Markle a devenit soție de prinț, dar mama ei e extrem de nefericită

Meghan Markle a devenit soție de prinț, dar mama ei e extrem de nefericită

- in EXTERNE
1106
Comentariile sunt închise pentru Meghan Markle a devenit soție de prinț, dar mama ei e extrem de nefericită

Orice femeie a cărei fiică se căsătorește cu un prinț e probabil în al nouălea cer de fericire. Nu e însă și cazul Doriei Ragland, mama lui Meghan Markle. Femeia e extrem de nefericită, spun surse din anturajul ei.

Potrivit acestora, Doria a fost nevoită să semneze un document în care se stipulează că nu are voie să vorbească cu nimeni legat de noua viață a fiicei sale.

”Doria nu poate mânca, vorbi sau să deschidă gura pe subiectul Meghan fără aprobarea familiei regale britanice”, a declarat o sursă.

Meghan-si-mama-ei

Din cauza acestui contract, Doria nu poate vorbi nici cu prietenii apropiați legat de cum a fost nunta regală. Odată întoarsă acasă de la Londra nu a putut povesti nimănui cum a fost, deși toată lumea aștepta să audă impresii ”din interior”.

Obligată să tacă

”Prietenii o întreabă cum a fost nunta, cum a fost mâncarea, cum o duce Meghan și tot ce poate face Doria e să dea din umeri”, a explicat sursa. ”Nu a spus niciun cuvânt. E trist. Biata femeie arată și se simte nefericită”, mai spune aceasta. Și pe bună dreptate, ce mamă ar putea trece cu fruntea sus prin astfel de momente? Cum să nu împărtășești cu nimeni cele mai fericite momente ale vieții?

Cu toate acestea, la nunta fiicei sale, Doria a afișat un zâmbet sincer, mulțumit. Asta, deși fostul soț o făcuse de râs pe Meghan cu puțin înainte de nuntă.

Thomas, fostul ei soț și tatăl lui Meghan, nu a semnat (încă) un astfel de document, așa că nu s-a sfiit să spună presei ce a crezut despre nuntă și despre costumația fiicei sale din ziua cea mare. E drept, însă, au fost doar cuvinte de bine: ”Copilul meu arată foatre frumos și pare foarte fericit”, declara el în ziua nunții lui Meghan. ”Mi-aș fi dorit să fiu acolo și le doresc fericire, le transmit toată dragostea mea”.

Thomas nu a putut fi prezent la nunta fiicei sale din cauza unui infarct, mireasa fiind condusă la altar de socrul ei, prințul Charles, scrie libertateapentrufemei.ro

Citește și:

Minunea din România, Cascada Bigăr

cascada bigăr

Imaginile spectaculoase au făcut înconjurul lumii, iar presa internațională nu a ezitat săcitește mai departe aici!

 

loading...

Facebook Comments