Mireasa infuriata dupa ce mirele i-a organizat o nunta cu porci! când a văzut a trait șocul vieții sale. Erau zeci de porci peste tot… De ce a făcut asta bărbatul și cum s-a răzbunat mireasa:

Mireasa infuriata dupa ce mirele i-a organizat o nunta cu porci! când a văzut a trait șocul vieții sale. Erau zeci de porci peste tot… De ce a făcut asta bărbatul și cum s-a răzbunat mireasa:

- in EXTERNE
1537
Comentariile sunt închise pentru Mireasa infuriata dupa ce mirele i-a organizat o nunta cu porci! când a văzut a trait șocul vieții sale. Erau zeci de porci peste tot… De ce a făcut asta bărbatul și cum s-a răzbunat mireasa:
mireasa porci

O mireasa a trait socul vietii sale cand in ziua nuntii sale a avut parte de o parada a porcilor. Mirele ei s-a gandit sa ii faca o surpriza, insa ea nu a fost incantata deloc!

Billy, un pompier din Mansfield Woodhouse, a organizat o petrecere cu 50 de porci cu ocazia nuntii sale. A platit 14.000 de lire pentru aceasta surpriza, insa miresei nu i-a placut deloc, scrie dailymail.co.uk.

Barbatul s-a gandit sa schimbe tema nuntii gandinduse ca lui Steph o sa ii placa foarte mult. Asta mai ales ca porecla ei este „purcelusa”. Din nefericire, insa, miresei i-a venit rau cand a vazut porcii la nunta ei.

porci nunta

Potrivit Daily Mail, ea isi dorea o nunta la tara, insa niciun moment nu s-a gandit ca va avea parte de porci murdari la petrecere.

„Nu cred ca am vazut ceva mai ridicol”, a spus un invitat.

Cand a vazut porcii, mireasa a refuzat sa mai vorbeasca cu mirele. „Cred ca este o gluma. Nu vreau porci la nunta. Asta e prea mult, vreau sa se termine cat mai repede”, a spus ea.

pig5

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments