Șoferul britanic care a lovit intenționat 5 români în Londra a fost eliberat

Șoferul britanic care a lovit intenționat 5 români în Londra a fost eliberat

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE
1458
Comentariile sunt închise pentru Șoferul britanic care a lovit intenționat 5 români în Londra a fost eliberat

Decizie controversată a autorităţilor britanice! Şoferul britanic  care a intrat intenționat cu bolidul său într-un grup de cinci români, în faţa unei spălătorii auto din Londra, a fost eliberat pe cauţiune.

Tânărul de 23 de ani, care a intrat cu maşina în grupul de români, a fost reţinut de un poliţist care era în afara serviciului, după ce a provocat tragedia.

Şoferul care a produs incidentul este liber până în luna mai, potrivit autorităţilor, ancheta fiind în curs a mai transmis presa britanică citată de rtv.net.

Vă reamintim că cinci români au fost răniți, dintre care unul este în stare gravă, după ce un șofer englez i-a lovit intenționat cu mașina personală, pe trotuar.

Potrivit Daily Mail, incidentul șocant s-a petrecut duminică, 26 februarie, lângă Catford Bus Garaj, în Bellingham, sudul Londrei.

Potrivit martorilor, acțiunea șoferului a fost deliberată. Unul dintre cei cinci români, în vârstă de 25 de ani, se află la spital, în stare critică. Cei cinci români lucrau la o spălătorie auto din zonă, scrie Daily Mail.

Martorii au povestit că au văzut un om plin de sânge care a luat-o la fugă pe stradă, după șofer, strigând „F… you!” și „de ce ai făcut asta?”, înainte de sosirea poliției.

Alte două persoane rănite, cu vârste de 35 și 25 de ani sunt în stare gravă, dar stabilă, mai scrie publicația britanică, în timp ce alți doi bărbați, de 26 și 46 de ani au leziuni care nu le pun viața în pericol.

Șoferul a fost reținut de poliție și arestat sub suspiciunea de conducere periculoasă și conducere sub influența alcoolului.

O înregistrare video făcută la scurt timp după accident arată cum trecătorii au încercat să le acorde asistență celor cinci români secerați de șoferul britanic ce pare să se fi inspirat din atentatele teroriste. Cu toate acestea, Poliția Metropolitană a declarat că nu sunt suspiciuni de terorism.

loading...

Facebook Comments