Un bărbat și-a înfipt un cui în inimă și a supraviețuit. Cum a fost posibil

Un bărbat și-a înfipt un cui în inimă și a supraviețuit. Cum a fost posibil

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, NEWS, SOCANT
1194
Comentariile sunt închise pentru Un bărbat și-a înfipt un cui în inimă și a supraviețuit. Cum a fost posibil
barbatul cu un cui in inmia

Incident halucinant în Wisconsin. Un bărbat a ajuns la spital cu un cui de 9 centimetri înfipt în inimă, dupa un moment de neatenție, în timp ce meşterea prin casă.

Pe lângă norocul incredibil că nu i-a fost perforat un vas de sânge, medicii spun că l-a salvat faptul că n-a încercat să-şi scoată singur cuiul din piept.

Doug Bergeson s-a refăcut complet după sperietura din urmă cu şapte săptămâni, când i-a fost făcută această fotografie. Bărbatul era singur acasă şi meşterea la un şemineu.

barbatul cu un cui in inmia

Cuiul de aproape nouă centimetri i s-a înfipt direct în inimă, cu viteza unui glonţ.

Doug Bergeson: “Nu m-a durut, am simţit ca o înţepătură. Apoi l-am văzut că se mişcă odată cu bătăile inimii. Mă simţeam bine, doar că aveam cam mult fier în corp.

O jurnalistă de la o televiziune americană explică în ce pericol era Doug: ”Cuiul a ratat un vas de sânge important cu numai atât: grosimea unei foi de hârtie.

La spital, în timp ce medicii se agitau în jurul lui, Doug şi-a păstrat sângele rece şi umorul: şi-a sunat soţia şi i-a spus că simte bine, dar… şi-a distrus cămaşa.

Alexander Roitstein, medic chirurg: “O singură bătaie de inimă neregulată, o mişcare greşită şi situaţia ar fi devenit mult mai complicată. A fost foarte înţelelpt că n-a scos singur cuiul, pentru că şi-a amintit de Steve Irwin. La asta se gândea atunci.

sursa: stirileprotv.ro

loading...

Facebook Comments