Wow! A rămas fără casă dar și-a construit una demențială în tunelurile de sub New York! Uite cum arată

Wow! A rămas fără casă dar și-a construit una demențială în tunelurile de sub New York! Uite cum arată

- in EXTERNE
1650
Comentariile sunt închise pentru Wow! A rămas fără casă dar și-a construit una demențială în tunelurile de sub New York! Uite cum arată
tunel

Orașul New York este un loc foarte scump, dacă nu cumva ești dispus să te murdărești un pic! Un bărbat care a rămas fără casă, pe nume Carlos, și-a creat o casă secretă sub o veche stație de tren. Cum arată totul e cu adevărat incredibil.

Omul are un aparat de făcut cafea, are și aragaz, și un mini-frigider. Casa umilă a acestui om este cel mai probabil cu mult mai decentă decât locuințele a jumătate dintre cei care locuiesc deasupra lui, unde mai pui că el nu trebuie nici măcar să plătească chirie.

Filmarea de mai jos a fost realizată în 2010 și a reapărut la suprafață acum datorită site-ului Reddit. Desigur, trebuie că e înfricoșător să fie nevoie să sari într-o groapă ca să mergi acasă, iar sunetul pe care îl fac trenurile la suprafată trebuie să fie cumplit, dar ceea ce a făcut acest om este genial oricum am privi lucrurile:

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments