Aparitie misterioasa pe o plaja din Filipine dupa un cutremur inregistrat in larg. Ce este, de fapt, “creatura” uriasa

Aparitie misterioasa pe o plaja din Filipine dupa un cutremur inregistrat in larg. Ce este, de fapt, “creatura” uriasa

- in DE ACTUALITATE, EXTERNE, INEDIT, MISTER
1844
Comentariile sunt închise pentru Aparitie misterioasa pe o plaja din Filipine dupa un cutremur inregistrat in larg. Ce este, de fapt, “creatura” uriasa

Un obiect de mari dimensiuni si cu un aspect ciudat a fost adus la tarm, in Filipine, dupa un cutremur care s-a inregistrat la sfarsitul saptamanii trecute.

“Bestia uriasa si paroasa” a aparut pe plaja Cagdainao, insula Dinagat, si a atras imediat atentia. Evident, a inceput o intreaga dezbatere pe retelele de socializare si s-au lansat foarte multe teorii despre ce este acel obiect, multe dintre ele amuzante, relateaza Metro.

Foarte multi au sugerat ca este vorba de o balena, altii – urs polar. Au fost si persoane care au spus ca este un hibrid balena-urs polar sau un Shih tzu urias.

Cativa internauti au aratat ca imaginatia lor nu are limite si au spus ca este un ciobanesc englez.

Cu alte cuvinte, cateva zile subiectul a generat discutii dintre cele mai amuzante, iar acestea inca nu au luat sfarsit, chiar daca intre timp misterul a fost elucidat: este vorba despre o balena care a murit in urma cu aproximativ doua saptamani, dupa ce ar fi fost lovita de un vas de pescuit.

Presa locala insa nu a explicat ce este “blana” care acopera cadavrul.

sursa protv.ro

 

loading...

Facebook Comments