Mesajul lui CEAUȘESCU post mortem pentru toți ROMÂNII a devenit VIRAL. Te va cutremura cât adevăr se regăsește în cuvintele sale

Mesajul lui CEAUȘESCU post mortem pentru toți ROMÂNII a devenit VIRAL. Te va cutremura cât adevăr se regăsește în cuvintele sale

- in GENERALE
2245
Comentariile sunt închise pentru Mesajul lui CEAUȘESCU post mortem pentru toți ROMÂNII a devenit VIRAL. Te va cutremura cât adevăr se regăsește în cuvintele sale

“Aflu cu lacrimi în ochi că după eforturile mele de a ţine departe de poporul român pe toţi imperialiştii, mafioţii economici, trădătorii de ţara, capitaliştii lacomi şi avizi după putere, aceştia sunt ce-i care va conduc, aceştia pentru care voi m-aţi împuşcat, v-au adus pe voi dragi români la limita dintre viaţă şi moarte.

Am scăpat ţara de datorii, datorită vouă. Datorii pe care le-am făcut în interesul de a vă construi case şi apartamente, străzi, şosele, metrou, oraşe, fabrici şi uzine, terenuri agricole, ferme şi toate de care va mai amintiţi… Căci au rămas doar amintiri, amintiri de suferinţă cu muncă şi sudoare, căci toate au fost deşarte, de toate aţi fost furaţi! Aţi răbdat de foame, este adevărat, dar astea au fost eforturi nelimitate pentru care voi să trăiţi mai bine şi pentru care eu eram pe cale de a înfăptui un socialism mai bun ca orice formă de guvernământ din lume.

Capitalismul se simţea ameninţat, eram singura ţara din lume fără datorii externe şi iată că atunci forţe obscure, trădători ai neamului românesc, masoni şi alte grupări oculte, activişti ai Noii Ordini Mondiale, au recurs la asasinarea mea pentru a va fura vouă munca voastră şi toate bunurile ţării, dezbinându-vă între voi, înrobindu-vă, şi luându-vă orice putere de a vă răscula pe viitor împotriva lor.

Nu v-au luat doar ţara, v-au furat personalitatea, demnitatea, onestitatea, curajul, unitatea de neam. Uniunea Europeană este asasinul real al României şi cu adâncă durere în suflet urez sincere condoleanţe poporului român, pentru că deja v-aţi pierdut identitatea şi umanitatea în care aţi trăit liberi, dar nu aţi ştiut până ce aceşti huligani v-au păcălit cu o libertate falsă şi perversă. Dragi tovarăşi şi pretini , singură voastră şansă este să va înarmaţi cu cinstea, demnitatea şi curajul strămoşilor voştri, să va luaţi furcile şi topoarele şi să mergeţi în căutarea judecăţii.

Asta e singură cale! Mulţi deştepţi din tabăra adversă, care se vor arăta ca fiind educaţi şi diplomaţi, vă vor spune că furca şi coasa e o metodă depăşită. Nu este şi niciodată nu va fi pentru ei, ce-i care vă fură fiind susţinuţi de justiţie! Voi trebuie să fiţi adevărata justiţie pentru a avea o judecată dreaptă. Să nu-i credeţi când o să va facă anarhişti, huligani etc. pentru că toate ţările „civilizate” asta fac de mii de ani: subjugă pe cei slabi. Forţele militare nucleare subjugă pe cei slabi şi îşi împart lumea între ei şi totuşi sunt catalogate că ţări civilizate şi mai sunt şi susţinute în genocidul mondial pe care îl practică . Nu cred că este nevoie să va mai relatez politica mondială a anilor 1989-2012. Cam astea am avut de spus şi sper că sângele străbunilor să reînvie din nou în venele voastre statutul de român şi inima voastră să bata cu mândrie.”

sursa: stiri.rol.ro

loading...

Facebook Comments