Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România.

Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România.

- in GENERALE, MONDEN
2427
Comentariile sunt închise pentru Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Top 10 bancuri despre întârzierile trenurilor din România.

Peron CFR FOTO: Adevarul În România, în caz că aţi uitat ori nu ştiaţi, mersul cu trenul este un lux, afirma în iunie ministrul Transporturilor, Dan Costescu: „Preţul mai ridicat al biletelor de tren în comparaţie cu preţul biletelor pentru transportul rutier de pasageri este justificat, pentru că trenul este un lux, iar călătorii plătesc mai mult pentru a-l utiliza”. Poate că mersul cu trenul este, într-adevăr, un lux, dar nu la noi în ţară!

În ţări precum Japonia, Germania, Franţa, este o plăcere să circuli pe calea ferată, ai condiţii, plecând de la căldură, curăţenie, WIFI şi terminând cu sosirea la timp la destinaţie. La noi, însă, când pleci cu CFR-ul, trebuie să te gândeşti de două ori până să urci în vagon, fie întârzii, fie eşti jefuit, sau chiar ambele dacă te paşte ghinionul. Şi astfel, CFR-ul a ajuns de râsul tuturor, devenind ţinta ironiilor şi glumelor pe internet şi nu numai. Iată, mai jos, cele mai tari bancuri şi glume la adresa CFR.

1. Unele trenuri întârzie atât de mult, încât pasagerilor le creşte barba. Dar nu pasagerilor care au plecat de la destinaţie, ci copiilor lor, născuţi pe drum.

2. CFR Călători a inventat călătoria în timp: pleci azi de la Timişoara şi vezi cum va fi Bucureştiul în 2017.

3. Eşec usturător pentru Mark Zuckerberg: românii încă petrec mai mult timp în tren decât pe Facebook.

4. O femeie a născut în trenul de Iaşi. Când a ajuns la Timişoara, a dat copilul la grădiniţă.

5. Ca să meargă mai repede, CFR a luat în calcul serios ca mecanicii de tren să facă şi depăşiri.

6. Într-un sat din judeţul Vaslui a fost descoperit un tren întârziat din Al Doilea Război Mondial.

7. Aş merge cu naşul, dar mi-e că până la destinaţie se schimbă banii.

8. Sunt cunoscute mai multe cazuri de sinucigaşi care, tot aşteptând întinşi pe calea ferată, între timp au câştigat la loto şi s-au răzgândit.

9. Ca să prevină neplăceri ulterioare, CFR refuză să mai elibereze bilete călătorilor care nu şi-au scris încă testamentul.

10. Ce a descoperit Einstein după o călătorie cu CFR-ul? Că timpul e relativ.

sursa: adevarul.ro

loading...

Facebook Comments