PEȘTELE extrem de TOXIC! Mulți îl cumpără pentru că este IEFTIN și are gust bun. Ce secret ascunde?

PEȘTELE extrem de TOXIC! Mulți îl cumpără pentru că este IEFTIN și are gust bun. Ce secret ascunde?

- in EXTERNE, GENERALE, LIFESTYLE, SANATATE
5320
Comentariile sunt închise pentru PEȘTELE extrem de TOXIC! Mulți îl cumpără pentru că este IEFTIN și are gust bun. Ce secret ascunde?

Românul, obişnuit cu bani puțini și cu strânsul curelei, merge la cumpărături şi are de gând să îşi ia un peşte, primul lucru care îi vine în minte e pangasiul. Îl atrage pentru că este ieftin, nu are oase şi nici nu prea are gust şi miros pregnant de peşte.
Dacă ai şti de unde este adus acest peşte, nu l-ai mai mânca.

Pangasius este o specie hibrid de peşte care provine din apele Vietnamului, mai exact din râul Mekong, cel mai poluat din cauza numeroaselor fabrici din apropiere. Deșeurile lor ajung în apa râului.
Peștele a fost creat special pentru a supravieţui şi a face treburi „murdare”. Mai precis, Pangasiusul este o găselniţă a cercetătorilor chinezi, o încrucişare între mai multe specii de peşte, care are o toleranţă extrem de crescută la toxinele prezente în apa poluată şi, mai mult, se hrăneşte cu acestea, în aşa fel încât curăţă apa de toate relele.
Astfel, peştele sanitar comercializat și în România nu face altceva decât să se hrănească toată viaţa cu toxine, bacterii şi microorganisme, dar şi cu resturi de peşti morţi, uscaţi şi măcinaţi sub forma unei pudre.

Sursa: ampress.ro

loading...

Facebook Comments