Ce ascundea un bărbat la motorul mașinii ! Poliţiştii l-au mirosit…

Ce ascundea un bărbat la motorul mașinii ! Poliţiştii l-au mirosit…

- in INEDIT
1094
Comentariile sunt închise pentru Ce ascundea un bărbat la motorul mașinii ! Poliţiştii l-au mirosit…

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat un cetăţean român care transporta, ascunsă în motorul mașinii, cantitatea de 21 kilograme de peşte pescuit în perioada de prohibiţie şi pentru care nu deţinea autorizaţie de pescuit.

Poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, împreună cu un lucrător A.N.P.A. – Filiala Moldova, pe timpul desfăşurării unei acţiuni comune, au oprit pe digul de protecţie al râului Prut, pe direcţia localităţii de frontieră Brăneşti, un autoturism marca Dacia 1310, condus de gălăţeanul Florin B. în vârstă de 49 ani. În urma verificărilor efectuate asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit, ascunsă în compartimentul motor, cantitatea de 21 kg peşte din specia somn.

Bărbatul a declarat că a pescuit peştele din râul Prut, cu ajutorul unor cârlige metalice de tip pripon, fără a deţine autorizaţie de pescuit, uneltele fiind descoperite cu ocazia cercetării la faţa locului.

pescuit1

Poliţiştii de frontieră au predat cantitatea de peşte în valoare de 380 lei unei societăţi de profil spre valorificare, uneltele de pescuit in valoare de 50 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar pe numele lui Florin B se efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de pescuit comercial fără licenţă sau autorizaţie de pescuit, pescuitul prin orice metode şi mijloace al peştilor în perioada de prohibiţie şi deţinerea, transportul fără documente legale a peştelui, icrelor ori produselor din peşte obţinute din pescuit. Sursa: libertatea

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments