Fotograful roman Alex Robciuc a surprins frumusetea obiceiurilor romanesti din preajma Anului Nou. Fotografiile artistului roman care au facut inconjurul lumii te lasa fara suflare

Fotograful roman Alex Robciuc a surprins frumusetea obiceiurilor romanesti din preajma Anului Nou. Fotografiile artistului roman care au facut inconjurul lumii te lasa fara suflare

- in INEDIT
1653
Comentariile sunt închise pentru Fotograful roman Alex Robciuc a surprins frumusetea obiceiurilor romanesti din preajma Anului Nou. Fotografiile artistului roman care au facut inconjurul lumii te lasa fara suflare
maramures 2017

Fotograful Alex Robciuc, este acel artist care, din pacate, “nu se vede” si nici nu face mii de vizualizari pe facebook, spre deosebire de posteriorul generos expus de vreo tinerica pe grupuri.

Din fericire in anul de gratie 2017, in preajma sarbatorilor de iarna, exista zone din tara noastra unde obiceiurile si datinile stramosesti sunt respectate cu sfintenie. Un astfel de loc incantator, unde pare ca timpul a stat pe loc, este si regiunea Maramuresului.

Pe aceste meleaguri a poposit si Alex pentru a surprinde momente ce vor deveni istorie. O istorie a noastra care nu se vrea uitata datorita unor oameni de genul lui Alex Robciuc. Artistul a reusit cu brio sa surprinda frumusestea pur naturala si inocenta fetelor din Maramures, imbracate in straie populare.

Din ipostaze imortalizate se poate observa, ca maramuresenii isi iau in serios prezenta la manifestatiile organizate cu prilejul Anului Nou respectand cu sfintenie portul si obiceiurile.

Fotografiile tanarului artist au facut inconjurul lumii fiind preluate si de platforma borepanda.com unde milioane de fani au acum ocazia sa le admire.

Deasemenea il puteti sprijini pe tanarul fotograf roman votandu-l aici: yourshot.nationalgeographic.com

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments