Imagini unice din interiorul spitalului zburător pe care Germania îl folosește ca să trateze bolnavii de coronavirus

Imagini unice din interiorul spitalului zburător pe care Germania îl folosește ca să trateze bolnavii de coronavirus

- in INEDIT
2985
1

Nemții au făcut spital într-un avion și zboară cu el să trateze bolnavii de coronavirus din Franța sau Italia. Imagini unice din interiorul aeronavei au devenit virale.

Germania trateză pacienții cu coronavirus din țările vecine care au fost afectate mai grav de pandemie și pentru asta a amenajat un spital zburător.

Militarii germani zboară cu pacienți pozitivi cu Covid-19 din Franța și Italia, în efortul de a ajuta țările ale căror servicii de sănătate se luptă să facă față crizei.

Un avion al forțelor aeriene a aterizat la Bergamo, în nordul Italiei, sâmbătă de dimineață, și urmează să se întoarcă la Köln cu șase pacienți italieni, care vor fi tratați la diferite spitale din regiune.

Imaginile recent publicate au dezvăluit echipamentul remarcabil aflat la bordul avionului, care este un Airbus A-310 Medivac, scrie portandterminal.com. Sursa: observator.tv

loading...

Facebook Comments

1 Comment

  1. Paturi si spitale goale peste tot. decesele sunt cele uzuale anual doar ca acum ni le numara peste tot declarand ca sunt “covid”. oms /bill gates/fmi/soros s-au jucat de vursu’ impreuna cu obama prin wuhan, ca acolo i-a gonit sua, au inventat o pandemie ca sa o arunce in spate lui Trump. Este un razboi intre democratii satanisti-cabalisti infiltrati la putere in toata lumea impotriva lui Trump care doreste LIBERTATEA OAMENILOR. Au fost “lovite” de asa-zisa pandemie doar cateva tari in legatura directa cu china – Spania si Italia iar celelalte au fost pedepsite otravindu-le din aer pentru ca NU AU RECUNOSCUT PANDEMIA OMS.

Comments are closed.