MediaGalaxy a vandut din greseala produse de milioane cu 0 lei! Printre produse se afla si renumitul iPhone X. Vor fi onorate comenzile?

MediaGalaxy a vandut din greseala produse de milioane cu 0 lei! Printre produse se afla si renumitul iPhone X. Vor fi onorate comenzile?

- in INEDIT
1099
Comentariile sunt închise pentru MediaGalaxy a vandut din greseala produse de milioane cu 0 lei! Printre produse se afla si renumitul iPhone X. Vor fi onorate comenzile?
media

MediaGalaxy, magazin controlat de Altex, a listat produse la prețuri incredibile. Da, cu adevărat incredibile, că au fost la 0 lei. Curiozitatea clienților care le-au prins e dacă vor fi onorate comenzile, scrie playtech.ro

Atât Altex, cât și MediaGalaxy sunt magazine care vând online și offline. Ziua de 14 decembrie a început însă prost pentru MediaGalaxy, când a publicat online câteva produse de altfel excelente cu preț excepțional: 0 lei. Problema de programare sau eroare au dus la zeci de comentarii pe pagina de Facebook. Comenzi au fost înregistrate și acum clienții își vor produsele. Există însă o nuanță aici de care, cel mai probabil, magazinul se va folosi ca să nu onoreze comenzile.

MediaGalaxy a afișat prețuri incredibile la console PlayStation 4, iPhone X și laptopuri foarte bune, cum ar fi MacBook. De exemplu, PlayStation 4 Pro a costat nimic, în vreme ce prețuri este de aproape 1.800 de lei. Prima pagină a MediaGalaxy afișa la câteva ore bune după listarea erorilor prețuri vechi la trei laptopuri: ASUS ZenBook, HP și Acer Aspire Nitro 5. Niciunul nu este mai ieftin de 2.000 de lei.

Între timp, MediaGalaxy a actualizat platforma online. Încă sunt promoții și la Altex, și la MediaGalaxy, dar departe de prețurile de vis care au ajuns online în dimineața zilei de 14 decembrie.

Ambele magazine, Altex și MediaGalaxy, sunt controlate de aceeași companie. Dacă parcurgi listate cu termeni și condiții, așa cum e publicată pe ambele site-uri, vezi dacă primești sau nu comenzile. Pe scurt, nu primești, nu-și asumă, e eroare.

mediagalaxy2

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments