Patru astronauți ai NASA: Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp

Patru astronauți ai NASA: Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, SOCANT, STIINTA
1872
Comentariile sunt închise pentru Patru astronauți ai NASA: Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp
astronauți

Astronauți ai Agenției Spațiale American susțin că în timpul sau chiar înaintea misiunilor spațiale au văzut OZN-uri.

Patru astronauți și-au dezvăluit în mod public convingerea privind existența extratereștrilor.

Grupul celor ce au susținut această teorie este format din Edgar MItchell, a șasea persoană care a pășit pe Lună, Gordon Cooper, unul dintre cei șapte astronauți ai NASA selectați pentru misiunea în spațiu „Project Mercury”, Deke Slayton care a făcut și el parte din „Project Mercury” și Brian O’Leary.

Gordon Cooper a declarat că a văzut în timpul antrenamentelor un OZN care zbura peste o bază americană din Germania.

Astronatul susține că  „trebuie mai întâi să le arătăm că ne putem rezolva problemele în mod paşnic, înainte de a fi acceptaţi ca membrii echipei universale”.

Deke Slayton a declarat că a văzut un OZN în anul 1951, pe care l-a descris ca pe „o farfurie care stătea la un unghi de 45 de grade. Nu aveam nicio cameră, altfel aş fi făcut poze”.

După ce a părăsit NASA și a devenit profesor de fizică la Universitatea Princeton, Brian O’Leary a declarat că „există dovezi abundente că suntem contactaţi. Civilizaţiile extraterestre ne monitorizează de o lungă perioadă de timp şi aparenţa lor este diferită faţă de orice tip de perspectivă tradiţională materialistă occidentală”. sursa: B1Tv

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments