Prea frumoasa Daenerys Targaryen din Urzeala Tronurilor a facut ANUNTUL! Ce i se va intampla incepand cu sezonul 8 al serialului

Prea frumoasa Daenerys Targaryen din Urzeala Tronurilor a facut ANUNTUL! Ce i se va intampla incepand cu sezonul 8 al serialului

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, MONDEN, NEWS
1813
Comentariile sunt închise pentru Prea frumoasa Daenerys Targaryen din Urzeala Tronurilor a facut ANUNTUL! Ce i se va intampla incepand cu sezonul 8 al serialului
Daenerys Targaryen

Daenerys Targaryen din Urzeala Tronurilor va muri. Emilia Clarke interpreteaza unul dintre cele mai populare si de temut personaje din Game of Thrones (Urzeala tronurilor). Recent, actrita a sustinut un interviu pentru revista Rolling Stone in care a scapat ‘porumbelul’.

Emilia Clarke a dat un indiciu important in legatura cu personajul ei. Daenerys Targaryen din Urzeala Tronurilor nu va supravietui sezonului 8 al serialului. Care este si ultimul, din nefericire pentru fani 🙁

Urzeala Tronurilor

Actrita in varsta de 30 de ani care e indragita de public sustine ca nu vrea sa se mai intoarca la filmari in cazul in care producatorii vor mai dori sa faca un serial.

„Vreau sa zic ca nu am nicio indoiala ca nu vor fi continuari sau urmari ale serialului. Sau cine mai stie ce. Dar eu mai fac un singur sezon si gata, asta e”, a marturisit Emilia Clarke.

Actrita nu a dat mai multe detalii despre modul in care se va termina rolul lui Daenerys Targaryen. Nu se stie daca actrita renunta la rol sau personajul ei este ucis. Asa cum fanii serialului stiu deja, producatorii nu se tem sa ucida personaje cheie.

Daenerys Targaryen1

Singurul lucru pe care l-a mai divulgat a fost o schimbare subita a identitatii personajului in finalul serialului. „Devin emotionala cand ma gandesc la asta. Este inceputul, mijlocul si sfarsitul meu, singurul lucru care m-a schimbat atat de mult ca adult”, a marturisit Emilia.

game of thrones

Actrita a primit acest rol care i-a propulsat cariera cand avea 23 de ani. In timpul auditiei sale, Emilia Clarke a fost nevoita sa faca dansul robotului si al gainii. In ciuda faptului ca a avut un rol important care i-a venit manusa, vedeta se temea ca personajul ei va muri in primele episoade.

„Frica! Eram impietrita! Chiar am fost speriata pe bune, abia iesisem de un an jumatate de pe bancile scolii si facusem cateva roluri mici. Acesta a fost primul rol corespunzator pe care l-am avut. Ma gandeam din clipa in clipa ca ma vor concedia. Ca vor veni la mine si imi vor spune sa dau peruca jos”, a marturisit Emilia.

Cat despre ultimul sezon care va aparea in 2018, Emilia a dat cateva detalii: „Este un sezon interesant din punctul de vedere al unor lucruri terminate sau intrigi de care multi au uitat”, sustine Emilia.

sursa: ibtimes.co.uk

loading...

Facebook Comments