Pe mămica lor o cheamă Alina și tocmai ce le-a adus pe lume. Doar că ele sunt speciale, de 15 ani nu s-a mai întâmplat asta! Ce au atât de deosebit aceste copile:

Pe mămica lor o cheamă Alina și tocmai ce le-a adus pe lume. Doar că ele sunt speciale, de 15 ani nu s-a mai întâmplat asta! Ce au atât de deosebit aceste copile:

- in INEDIT
1104
Comentariile sunt închise pentru Pe mămica lor o cheamă Alina și tocmai ce le-a adus pe lume. Doar că ele sunt speciale, de 15 ani nu s-a mai întâmplat asta! Ce au atât de deosebit aceste copile:
tripleti

Eveniment rar în Vrancea, la Maternitatea Spitalului Județean Focșani: o vrânceancă a născut tripleți și nu dintr-o inseminare artificială, așa cum se întîmplă în majoritatea cazurilor de acest gen, ci a fost o sarcină normală. Toți nou-născuții sunt fete, cea mai mică având 900 de grame. Pentru că fetițele s-au născut prematur, medicii au decis să le transfere la Spitalul Județean Bacău.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Județean Focșani, Alina Cosma, femeia care a născut tripleți are 32 de ani și mai are acasă un copilas. Nimeni nu se aștepta ca al doilea copil al familiei să fie de fapt trei dintr-un foc. Medicii spun că este un caz cu atît mai rar cu cât copiii au fost concepuți natural, fără să fie vorba despre o inseminare artificilă.

Femeia a avut însă probleme cu sarcina și a născut la 27-28 de săptămâni. Fetițele au avut nevoie de oxigen, iar după ce au fost stabilizate au fost transferate la Spitalul Județean Bacău.

”Tripleții s-au născut la maternitatea Spitalului Județean Focșani, prin operație de cezariană, la 27-28 de săptămîni, fiecare cu circa 1.000 de grame, au necesitat respirație artificială, au fost ținute în incubator și după ce au fost stabilizate la două ore după naștere au fost trimise cu o sambulanță cu medic la Spitalul Judeșean Bacău. Mămica este bine, internată în Secția de Ginecologie a spitalului nostru, se reface după operația de cezariană”, a declarat purtătorul de cuvânt al SJU SF Pantelimon Focșani, Alina Cosma.

Ultima naștere triplă din Vrancea a avut loc în urmă cu mai bine de 15 ani. sursa: libertatea

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments