Stephen Hawking, face un anunț CATASTROFAL: ”Trebuie să părăsim planeta!”

Stephen Hawking, face un anunț CATASTROFAL: ”Trebuie să părăsim planeta!”

- in DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, SOCANT, STIINTA
1650
Comentariile sunt închise pentru Stephen Hawking, face un anunț CATASTROFAL: ”Trebuie să părăsim planeta!”
Stephen Hawking

Amenintarile cu disparitia speciei umane sunt atat de multe si de variate incat omenirea s-a obisnuit si nu le mai baga in seama. Cercetatori din lumea intreaga emit constat tot felul de avertizari care mai de care mai alarmante. Un asemenea avertisment face si marele om de stiinta Stephen Hawking.

Oamenii vor trebui să colonizeze o altă planetă în maxim 100 de ani pentru ca omenirea să supravieţuiască, este avertismentul profesorului Stephen Hawking.

Astrofizicianul a realizat un nou documentar denumit ,,Expediţie către Noul Pământ,” în care afirmă că omenirea rămâne fără timp pe Pământ, aceasta fiind nevoită să supravieţuiască schimbărilor climatice, prăbuşirii asteroizilor, epidemiilor şi a suprapopulaţiei, potrivit Descoperă.ro.

În cadrul serialului, Hawking împreună cu studentul său Christophe Galfard călătoresc prin lume pentru a observa cum vor putea oamenii să supravieţuiască în spaţiu, notează The Telegraph.

În cadrul serialului vor fi prezentate teme precum ascensiunea roboţilor, lipsa antibioticelor, călătoria către Marte şi schimbarile de gen.

 

loading...

Facebook Comments