RECORD MONDIAL INEDIT! Ce a reusit UN ROMAN sa vanda pentru suma de 500.000 de euro! Nu te-ai fi asteptat la asta

RECORD MONDIAL INEDIT! Ce a reusit UN ROMAN sa vanda pentru suma de 500.000 de euro! Nu te-ai fi asteptat la asta

- in DE ACTUALITATE, INEDIT
1762
Comentariile sunt închise pentru RECORD MONDIAL INEDIT! Ce a reusit UN ROMAN sa vanda pentru suma de 500.000 de euro! Nu te-ai fi asteptat la asta
bani

Un roman care locuieste in Belgia, a reusit sa stabileasca un nou record mondial in lumea columbofililor, dupa ce a vandut un porumbel cu 500.000 de euro.

Daniel Bucaciuc, in varsta de 41 de ani si nascut in localitatea Ipotesti din judetul Suceava, are o pasiune pentru porumbei de mic copil, dupa ce un verisor de-al sau l-a invatat tot ce stia despre columbofilie.

Potrivit SuceavaNews, barbatul s-a mutat de 20 de ani in Belgia, unde are o firma de constructii de 11 ani, dar in paralel a continuat sa fie pasionat de porumbei. Cu trecerea anilor pasiunea sa pentru porumbei s-a concretizat material.

El a reusit sa-i invinga chiar si pe belgieni, renumiti pentru cresterea porumbeilor, si a vandut cel mai scump porumbel cu suma de 500.000 de euro, printr-o agentie de profil din Belgia.

”Sunt mai multi porumbei care sunt vanduti la sume de 400.000, 300.000 si uite ca al meu a ajuns acum la 500.000. Este record pentru Belgia si nu numai pentru ca nu s-a vandut nicaieri un porumbel cu o suma asa mare. Ba chiar porumbelul meu a fost mai scump, dar suma mea este 500.000 pentru ca agentia care l-a vandut si-a luat comisionul. Agentia are clienti in China si asa l-am dat”, a declarat Daniel Bucaciuc. sursa: bzi.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments