S-a TERMINAT cu acest gen de POSTĂRI! Facebook a luat DECIZIA așteptată de toată lumea! Uite ce se va întâmpla DE ACUM înainte

S-a TERMINAT cu acest gen de POSTĂRI! Facebook a luat DECIZIA așteptată de toată lumea! Uite ce se va întâmpla DE ACUM înainte

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCIAL, UTILE
1323
Comentariile sunt închise pentru S-a TERMINAT cu acest gen de POSTĂRI! Facebook a luat DECIZIA așteptată de toată lumea! Uite ce se va întâmpla DE ACUM înainte
postari

Zilele trecute a fost luată o decizie surprinzătoare și beneficăpentru toți utilizatorii Facebook. Rețeaua socială va folosi softuri de inteligență artificială pentru a identifica mesajele extremiste și pentru a le îndepărta ulterior.

Rețelele sociale sunt din ce în ce mai împânzite de mesaje de ură, extremiste, de tipul amenințărilor. Mulți infractori, printre care și teroriști, pun la cale pe astfel de rețele atentate sau momente potrivite pentru a se răzbuna pe persoanele cu care au avut disensiuni în mediul virtual.

Facebook a primit nenumărate plângeri în legătură cu incapacitatea rețelei de a controla mesajele extremiste și amenințările adresate de indivizi dubioși în mediul online.

Un reprezentant din cadrul Departamentului de Management al Politicilor Globale a companiei Facebook, a spus că speră din toată inima ca programul să facă față amenințărilor și mesajelor discriminatorii cu tentă extremistă de pe rețea.

Astfel, programul va fi capabil să analizeze conținutul mesajelor, indiferent de limba în care acestea vor fi scrise. Programul va recunoaște cuvintele cheie folosite de utilizatori sau de organizațiile teroriste.

Compania a primit critici serioase în ultima vreme în legătură cu felul în care manageriază propriul spațiu online.

Sursa: revistateo.com

loading...

Facebook Comments