Au pornit cautarile pe un fost front de lupta. Ce contine caseta secreta din WW2 găsită în interiorul gaurii misterioase

Au pornit cautarile pe un fost front de lupta. Ce contine caseta secreta din WW2 găsită în interiorul gaurii misterioase

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, ISTORIE, MISTER
1248
Comentariile sunt închise pentru Au pornit cautarile pe un fost front de lupta. Ce contine caseta secreta din WW2 găsită în interiorul gaurii misterioase
caseta

Deși poate părea că mișcarea unui detector de metale peste pământ este ușoară, practica nu este la fel de simplă pe cât pare. Este un hobby de perseverență, dedicație și multă pasiune.

Cei doi detectivi din acest videoclip au avut mai multă răbdare decât majoritatea. Detectarea metalelor produce bipuri diferite pentru diferite tipuri de metal. Problema este că tonul pentru un metal prețios este foarte asemănător sunetului pentru ceva ieftin și fără valoare. De exemplu, tonurile pentru aur și fier sunt aproape identice. Poate fi foarte frustrant să descoperi un capac de sticlă dupa ce te-ai muncit sa sapi ceva timp.

O altă dificultate in detectarea metalelor este adâncimea. Dacă o monedă a fost abandonată în martie, chiar înaintea topirii zăpezii sau a ploilor din luna aprilie, până în septembrie, această monedă poate fi ingropata trei centimetri în jos. Pământul se umflă cu apă, se contractează în functie de căldură sau inghet și așa mai departe, împingând un element în jos în timp. De asemenea, poate lucra și invers, tragând lucrurile spre suprafață.

pistol

Având în vedere acești factori, mijlocul de lucru al acestor doi tipi este incredibil. Ei știu că se află pe un câmp de luptă, dar este puțin probabil că semnalul pe care îl primesc este pentru fier, care este același semnal ca și o mulțime de metale nedorite care nu merită timpul petreacut penttru a săpa câteva metri adâncime. Au descoperit o monedă și o zgarda de câine – care sunt mult mai importante decât gloanțele spre exemplu.

Neștiind dacă ai gasit doar unul dintre milioanele de fragmente de pe câmpul de luptă sau ceva mai interesant poate fi frustrant. Putem fi recunoscători că au continuat să sape. In urma sapaturilor au scos la suprafata o caseta din al doilea razboi mondial. Uite ce continea caseta misterioasa:

sursa: warhistoryonline.com

 

loading...

Facebook Comments