SUPER-POLITISTII din Huedin! 80 de oi furate, 81 recuperate. Cum se explica

SUPER-POLITISTII din Huedin! 80 de oi furate, 81 recuperate. Cum se explica

- in BANCURI & FUNNY, DE ACTUALITATE, INEDIT, MISTER, NEWS, SOCIAL
1432
Comentariile sunt închise pentru SUPER-POLITISTII din Huedin! 80 de oi furate, 81 recuperate. Cum se explica
turma de oi

Situație inedită la secția de poliție rurală din Huedin. Polițiștii au anchetat un furt de oi, iar concluziile care reies din comunicatul dat publicității sunt cel puțin surprinzătoare.

Organele de ordine din Huedin au anchetat furtul a 80 de oi și au recuperat 81 de mioare, scrie Clujust.ro

„Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Huedin au identificat, la scurt timp de la comitere faptei, doi tineri din localitatea Sînmihaiu Almaşului, judeţul Sălaj, care au sustras mai multe animale”, se arată în comunicatul emis de secția de poliție.

„La data de 8 august a.c., poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că de pe o păşune, situată în apropierea localităţii Păuşa din judeţul Sălaj, persoane necunoscute au sustras un număr de aproximativ 80 de oi.

În urma activităţilor deşfăşurate, poliţişti din cadrul posturilor de poliţie Aghireşu şi Gârbău, au identificat, pe păşunile din apropierea localităţii Arghişu din judeţul Cluj, doi tineri, în vârstă de 17 şi 20 de ani, care însoţeau animalele. Aceştia intenţionau să vândă oile în localitatea Arghişu.

Poliţiştii au recuperat un număr de 81 de oi, în valoare de circa 20.000 de lei.

Faţă de cei doi tineri continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal”, se mai arată în comunicat.

sursa articol: evz.ro

loading...

Facebook Comments