Un primar străin, care a vizitat de curând Romania s-a făcut singur IDIOT. Aflați de ce?

Un primar străin, care a vizitat de curând Romania s-a făcut singur IDIOT. Aflați de ce?

- in INEDIT
1502
Comentariile sunt închise pentru Un primar străin, care a vizitat de curând Romania s-a făcut singur IDIOT. Aflați de ce?
primar-s-a-facut-singur-idiot

Andrew McGuiness a fost primarul orașului Kilkenny din Irlanda.  Pentru câteva zile acesta a lăsat Irlanda și a petrecut câteva zile în țărișoara noastră superbă, România.

Modest din fire, primarul nu s-a cazat la hotel, ci a preferat să fie găzduit de niște români  care lucrează de mulți ani în orașul în care a fost primar.

Plăcut impresionat de ce a descoperit în România, irlandezul s-a declarat ”un idiot”  pentru că s-a așteptat la ce este mai rău înainte să ne calce pragul.

”M-am simtit ca un idiot pentru ca m-am asteptat la ce e mai rau. Romania este o tara minunata plina de istorie, cultura, mancare delicioasa si cel mai important, cu cei mai prietenosi oameni pe care i-am intalnit.”

Primarul se aștepta să găsească numai blocuri comuniste:

„Acele blocuri comuniste sunt inconjurate de cladiri cu cea mai frumoasa arhitectura romaneasca si ungureasca, care combina elemente romantice cu cele neoclasice. Cand treci pe langa aceste cladiri si vezi cum orasele sunt inconjurate cu intinderi de iarba si munti care-ti taie rasuflare si pe care le gasesti cu greu aici, realizezi ca Romania pe care ezitai sa o vizitezi nu seamana cu ce ai gasit”, completeaza Andrew McGuinness.

In incheiere, fostul primar are un mesaj pentru cei care ar fi tentati sa ne viziteze tara:

„Sunt atatea lucruri pe care as vrea sa impartasesc despre experienta mea, incat cel mai bun lucru pe care pot sa il fac e sa va sfatuiesc sa mergeti si sa vizitati Romania si sa le descoperiti singur. Nu veti regreta. Calatoriti cu mintea deschisa si veti fi placut surprinsi”.

Ce parere ai despre spusele lui ?

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments