Foarte multă lume își face CAFEA LA IBRIC, dar nu știe cât este de PERICULOASĂ

Foarte multă lume își face CAFEA LA IBRIC, dar nu știe cât este de PERICULOASĂ

- in CULINAR, SANATATE
1778
Comentariile sunt închise pentru Foarte multă lume își face CAFEA LA IBRIC, dar nu știe cât este de PERICULOASĂ
cafea la ibric

Foarte mulți oameni preferă cafeaua la ibric, dar specialiștii atrag atenția că aceasta nu este deloc sănătoasă.

Asta din cauza zațului, care poate duce la creșterea colesterolului.

În schimb, specialiștii recomandă consumul cafelei la espressor sau la filtru.

„Espressoul are o aromă foarte puternică, dar, contrar concepţiilor populare, nu are o cantitate mai mare de cofeină decât cea preparată la filtru, pentru că este preparată la abur”, a declarat un nutriționist pentru presa tabloidă.

Dragi prieteni,

Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments