A găsit lângă mașina lui un băiețel care părea să fi căzut. Ce a făcut copilul, după ce a zgâriat o mașină cu trotineta, este cea mai emoționantă lecție dată vreodată unui adult: ”I-a mulțumit cu lacrimi în ochi”

A găsit lângă mașina lui un băiețel care părea să fi căzut. Ce a făcut copilul, după ce a zgâriat o mașină cu trotineta, este cea mai emoționantă lecție dată vreodată unui adult: ”I-a mulțumit cu lacrimi în ochi”

- in LIFESTYLE
1498
Comentariile sunt închise pentru A găsit lângă mașina lui un băiețel care părea să fi căzut. Ce a făcut copilul, după ce a zgâriat o mașină cu trotineta, este cea mai emoționantă lecție dată vreodată unui adult: ”I-a mulțumit cu lacrimi în ochi”
baiatelul cu trotineta

O fotografie postată pe Facebook joi seară a devenit virală, după ce un șofer a povestit ce a pățit după ce un copil s-a izbit cu trotineta în mașina lui.

Vasile Popan povestește pe Facebook că verișorul său a găsit lângă mașina lui un băiețel care părea să fi căzut cu trotineta lângă mașină. Acesta aștepta însă să vină proprietarul și să plătească daunele provocate, după ce stopul mașinii a fost spart.

A trecut cu trotineta pe langa masina si din greseala a dat in stop si dupa cum se vede, o parte din el a cazut jos.

Astepta cuminte, iar in manuta lui erau 120 lei si mai avea cateva monede a cate 10 bani si 50 bani. Vroia sa isi dea toti banii, nu sa fuga la fel ca adultii care lovesc o masina si mai au permis de conducere!

Vreau sa va spun ca acel stop era spart deja si necesita schimbat de catre mine, dar acest copil, nu a plecat fara ca sa isi plateasca greseala facuta.

Verisorul meu l-a ridicat de jos si i-a multumit cu lacrimi in ochi pt lectia acordata de un copil, unui adult si bineinteles banutii a ramas la copilas si sunt convins ca acesti banuti au fost economisiti pt a putea cumpara ceva din ei, pt ca este un copil!”, povestește proprietarul mașinii într-o postare pe Facebook.

Imaginea a devenit imediat virală și a adunat peste 12.000 de aprecieri pe Facebook, iar de peste 6.000 de ori a fost distribuită. Nici comentariile nu au încetat să apară.

Felicitări pentru bunul simț și pentru creșterea buna a copilului.”, este unul dintre mesaje. Sursa: stirileprotv.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici

 

loading...

Facebook Comments