Cea mai sexy ciobăniță din Gorj s-a măritat. Cine este ALESUL : ”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc și facem brânza…”

Cea mai sexy ciobăniță din Gorj s-a măritat. Cine este ALESUL : ”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc și facem brânza…”

- in LIFESTYLE, MONDEN
2192
Comentariile sunt închise pentru Cea mai sexy ciobăniță din Gorj s-a măritat. Cine este ALESUL : ”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc și facem brânza…”
ciobanita sexi

Cea mai sexy ciobăniță din Gorj, Valeria Cherciu, s-a măritat weekendul trecut cu un polițist.

Valeria Cherciu, din Crasna-Gorj, fiica unuia dintre cei mai bogați fermieri din țară, s-a măritat în weekendul care tocmai a trecut.

Valeria Cherciu, cunoscută pentru frumusețea răpitoare și apreciată drept cea mai sexy ciobăniță din Gorj, s-a măritat cu un polițist de frontieră care îi era partener de mai mulți ani. Nunta a avut loc, scrie gorj-domino.ro, la Radoși, Gorj, unde a fost amplasat un cort luxos, iar petrecerea a fost pe măsură.

Valeria Cherciu a pus internetul pe jar cu ipostazele sexy pe care le publică pe siteurile de socializare.

Fiica oierului Ștefan Cherciu, Valeria, nu este doar frumoasă, ci se pricepe și la preparatul brânzei.

”Vara mergem la munte, preparăm brânza. Mulgem oile, punem laptele la foc și facem brânza. Din zerul rezultat facem apoi urda și toate celelalte produse, iaurt, smântână, unt, caș. Totul natural. La Crasna este cea mai bună brânză de oaie”, a spus, în trecut, pentru pandurul.ro, cea mai sexy ciobăniță din Gorj.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments