Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Fanii au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, dar SUFLETUL îi plânge

Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Fanii au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, dar SUFLETUL îi plânge

- in LIFESTYLE
1086
Comentariile sunt închise pentru Drama nebănuită a Mirabelei Dauer. Fanii au văzut-o mereu cu zâmbetul pe buze, dar SUFLETUL îi plânge
mirabela dauer

Mirabela Dauer a vorbit despre suferinţele cumplite prin care a trecut alături de fostul soţ. A fost abuzată şi a îndurat situația cu un singur motiv în minte.

”Eu când am avut probleme, m-am ascuns de părinți, pentru că nu am vrut să îi supăr. D-asta am stat… Când un bărbat dă în tine, de ce să stai? Eu am stat pentru parinții mei, îmi era rușine de ei, erau oameni în vârstă și nu mă puteam duce să îi supăr. Tata a fost un zeu pentru mine. M-am gândit să mă călugăresc!” a spus Mirabela la Antena Stars.

Tot în cadrul emisiunii, îndrăgita artistă a mai spus: ”Dacă Dumnezeu ne încearcă, știe El de ce ne încearcă, sigur are ceva bun pus deoparte pentru noi.”

A mărturisit că a trăit un iad alături de cel care trebuia să îi fie ”jumătate”, dar cu credință în Dumnezeu, a reușit să treacă peste probleme.

În ciuda încercărilor, rămâne un om deosebit de apreciat de prieteni și fani, căldura sa sufletească și bunătatea fiind notorii, în ceea ce o privește. Sursa: doctorulzilei.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments