De ce nu e bine te speli pe cap înainte de culcare?

De ce nu e bine te speli pe cap înainte de culcare?

- in LIFESTYLE
1754
Comentariile sunt închise pentru De ce nu e bine te speli pe cap înainte de culcare?

Sunt persoane care, deși s-au spălat pe cap seara, s-au trezești cu părul gras a doua zi dimineață. Experții afirmă că dacă obișnuiești să îți speli părul seara, ar trebui să îți schimbi acest obicei și să îl speli dimineața.

Din ce motiv? Cei care se spală seara nu  permit părului să se usuce în mod natural înainte de a merge la somn. De aceea, în loc ca rădăcinile să se usuce și să se ridice, ele se aplatizează. Efectul se observă mult mai bine în cazul părului lung.

Specialiștii ne avertizează că acest fenomen se produce indiferent de tipul de șampon pe care îl folosim, chiar dacă are efect de volum.

Atunci când persoana nu renunță la obiceiul de a se spăla pe cap seara, cea mai bună soluție este să își usuce părul complet înainte de a merge la somn.

Nici spălatul ziua, înainte de a pleca afară, nu se recomandă, mai ales în sezonul rece (factor de risc pentru răceală și nu numai). Este bine să te speli cu câteva ore înainte de culcare și cu cel puțin 3-4 ore înainte de a ieși afară. Sursa: antena24.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments