În urmă cu un an, familia Matac trăia într-o cameră plină cu mucegai, iar copiii se îmbolnăviseră grav! Atunci Gigi Becali a decis să le cumpere un apartament cu 4 camere. Uite cum s-a schimbat viața familiei și cum arată acum locuința: Clipe emoționante!

În urmă cu un an, familia Matac trăia într-o cameră plină cu mucegai, iar copiii se îmbolnăviseră grav! Atunci Gigi Becali a decis să le cumpere un apartament cu 4 camere. Uite cum s-a schimbat viața familiei și cum arată acum locuința: Clipe emoționante!

- in LIFESTYLE
1859
Comentariile sunt închise pentru În urmă cu un an, familia Matac trăia într-o cameră plină cu mucegai, iar copiii se îmbolnăviseră grav! Atunci Gigi Becali a decis să le cumpere un apartament cu 4 camere. Uite cum s-a schimbat viața familiei și cum arată acum locuința: Clipe emoționante!
becali-1

In urma cu un an, familia Matac traia intr-o camera plina cu mucegai.

Din cauza conditiilor, copiii s-au imbolnavit grav. Atunci, Gigi Becali a decis sa-i ajute pe oamenii oropsiti de soarta, cumparandu-le un apartament cu 4 camere care dispune de toate conditiile.

La un an de la cel mai important eveniment din viata lor le-am facut o vizita. Mama, Florina Matac, munceste zilnic sa plateasca facturile. La fel si tatal, Ion Matac.

“Trebuie sa aducem un venit, sa platim intretinerea, sa platim toate datoriile”, a spus Florina in timp ce spala scarile blocului in care locuieste. De altfel, aceasta nu este singura surpriza placuta. Georgiana, acum in varsta de 21 de ani, este casatorita si are un baietel superb, iar sotul ei este plecat la munca in strainatate.

“Sunt mama. Am 21 de ani. Tatal lui este plecat in strainatate, munceste. Nu voiam copilul initial. Dar mama m-a sfatuit sa nu il dau afara”, ne-a spus Georgiana cu zambetul pe buze.

becali-2

Totodata, Mario, fiul cel mic al sotilor Matac, s-a vindecat de problemele pe care le avea la plamani si isi traieste copilaria normal. Lui ii plac foarte mult desenele animate.
“Am 10 ani. Eu am lipit personajele de desene animate pe perete. Eu cu tati. Ma bucur ca am un nepotel cu care sa pot sa ma joc. Eu voiam un fratior. Ma joc cu nepotelul meu, dar inca e mic. Nu plange la mine in brate”, a spus Mario reporterului Wowbiz.

becali-3

Chiar daca a trecut un an de zile de cand s-au mutat in casa noua, Florina Matac nu uita de unde a plecat si apreciaza enorm ajutorul primit de la Gigi Becali.
“Nu stiu ce sa mai zic. Mai stai si ma mai gandesc… ia uite Doamne cum ai dat sa am si eu o casa. Cand apare domnul Becali la televizor, lasam totul si ne uitam la el”, afirma recunoscatoare proaspata bunica.
Tatal, Ion Matac, este si el fericit. Acum lucreaza la o firma de salubrizare. Astfel poate sa plateasca facturile si sa-si intretina familia.

“Sunt putin transpirat, ca am venit de la munca. Lucrez la o firma de salubrizare. Colegii sunt ok, e bine. Sunt bunic, din fericire, da. Normal ca ma bucur, e primul nepotel al meu. Fata mea a stat cuminte pana la 21 de ani. Nu uitam ca domnul Becali ne-a ajutat. Multimim echipei Kanal D”, a concluzionat capul familiei Matac.

BONUS:

Cum să-ți construiești singur un adăpost pentru găini

coteț-găini

Dacă locuiți la curte, aveți parte de aer curat dar și o mulțime de alte beneficii sau putem spune că viața la țar… citeste mai departe aici!

loading...

Facebook Comments