Sunt în stare să trădeze fără sa clipeasca. Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie!

Sunt în stare să trădeze fără sa clipeasca. Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN, SOCIAL, UTILE
1552
Comentariile sunt închise pentru Sunt în stare să trădeze fără sa clipeasca. Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie!
oameni parsivi

Sunt unii oameni lipsiti de orice scrupule. Cât de parşivi sunt oamenii, în funcţie de zodie! Vezi AICI si care sunt cei mai mari mincinosi!

Gemeni
Duplicitari, iubitori de intrigi şi mitomani prin excelenţă, nativii din gemeni sunt firi complicate şi complexe, care adesea vor să epateze prin inteligenţă, deci ar face orice să obţină ce vor. Gemenii sunt cei mai parşivi oameni din zodiac.

Balanţă
Într-un moment îţi sunt cel mai bun prieten, în celălalt, te trădează zâmbind, ceea ce îi face destul de periculoşi. Daca le-ai câştigat încrederea, nu se vor mai complica cu intrigile şi răutăţile, deoarece când iubesc, o fac din toată inima. Balanţele pot fi foarte parşive, datorită celor două talere din zodia lor.

Capricorn
Pentru că sunt inteligenţi şi abili, nativii acestei zodii nu se sfiesc să înşele şi să calce peste cadavre pentru a obţine ce vor. În general, aleg calea cea mai scurtă şi uşoară, pentru că sunt leneşi. Capricornii sunt destul de parşivi atunci când au un scop ascuns.

Scorpion
Nu ştii niciodată ce le poate pielea şi ce îşi doresc în secret. Scorpionii reuşesc să păcălească oamenii să facă ce vor ei. Manipulatori şi adesea puţin răutăcioi când vine vorba de bârfe, scorpionii îţi pot face probleme dacă îţi plac oamenii sinceri şi direcţi.

Rac
Racii pot recurge la resurse nebănuite să-şi vadă planurile şi obiectivele îndeplinite şi pot fi periculoşi dacă i-ai jignit vreodată. Vor ţine minte şi se vor răzbuna cumva, prin şiretlicuri.

Berbec
Berbecii sunt prea sinceri şi dintr-o bucată ca să se preteze la asemenea obiceiuri. Un berbec o să fie mai degrabă grosolan, sau nesimţit în sinceritatea lui, decât parşiv. Pur şi simplu nu pot fi duplicitari.

Taur
Taurii pot fi parşivi când se simt obligaţi să mintă. Nefiind statornici, taurii riscă să înşele, sau să facă gafe, pe care le repară prin acoperirea faptelor. Nu le iese foarte bine.

Leu
Leii nu prea se obosesc să fie parşivi. Acestia nu-şi pierd timpul cu persoanele care le ignoră strălucirea. Le place să fie în lumina reflectoarelor, nu în spatele camerelor, aşa că această trăsătură de caracter nu li se potriveşte.

Fecioară
Nativii din fecioară pot fi praşivi numai dacă se simt forţaţi de împrejurări. Nu se dau în vânt după bârfe şi intrigi, aşa că eşti în siguranţă.

Săgetător
Relativ sinceri şi deschişi, nu prea îi caracterizează parşivenia. Pentru că le place ca oamenii să fie direcţi şi eficienţi, săgetătorii nu îşi complică viaţa cu intrigi şi scheme complicate pentru a obţine un rezultat.

Vărsător
De fapt, nativii acestei zodii au o natură iubitoare, dornică de apreciere şi admiraţie. Cum visează mereu să fie acceptaţi şi iubiţi, pot deveni adesea dependenţi de afecţiune şi pot face eforturi mari pentru a obţine acest lucru.

Peşti
Peştii sunt rar parşivi, dar atunci când sunt puşi pe fapte rele, nimic nu le stă în cale şi reuşesc să păcălească chiar şi pe cei mai prevăzători oameni, tocmai pentru că în general nu se pretează la măgării.

loading...

Facebook Comments