Își vinde trupul pentru a-şi creşte copiii: ”Câştig un milion, două…”(…) ”Copiii mei cred că muncesc în…” Groaznic prin ce trece această femeie în fiecare zi pentru a pune o pâine pe masă!

Își vinde trupul pentru a-şi creşte copiii: ”Câştig un milion, două…”(…) ”Copiii mei cred că muncesc în…” Groaznic prin ce trece această femeie în fiecare zi pentru a pune o pâine pe masă!

- in LIFESTYLE
1624
Comentariile sunt închise pentru Își vinde trupul pentru a-şi creşte copiii: ”Câştig un milion, două…”(…) ”Copiii mei cred că muncesc în…” Groaznic prin ce trece această femeie în fiecare zi pentru a pune o pâine pe masă!
angi

Angelica se prostituează de 13 ani, dar spune că o face pentru a-şi putea hrăni cei trei copii. Femeia a povestit cum arată o zi obişnuită de muncă, pe marginea drumului, unde ajunge făcând naveta.

„Am început să mă prostituez când am rămas singură şi băiatul cel mare avea 3 luni jumate. (…) Copiii mei cred că muncesc la confecţii. M-a întrebat băiatul cel mare şi el a zis că nu crede pe nimeni, că eu sunt mama lui. E foarte greu, dar eu sunt tare şi trec. Înving orice. (…) Am întâlnit clienţi periculoşi. Au fost momente când am sărit din maşină, când mi s-a furat geanta, când (n.r. un client) m-a lăsat în pădure, pe marginea drumului. Mă rog la Doamne-Doamne să nu umble copiii pe urmele mele,” a explicat mama Angelica, pentru „Acces Direct”.

„Câştig, la orele când stau eu, câte 1 milion, 2 milioane. (…) Lucrez ziua pentru că mi-e frică să-mi las copiii singuri noaptea. (…) La ora 10 plec la locul meu de muncă, cea mai veche meserie din lume. Fac asta de 13 ani. Stau câte 4-5 ore. Când e frig afară, dacă nu mă sună nimeni, nu plec de acasă. (…) La început a fost foarte greu, neştiind ce să fac. Nişte prietene m-au luat cu ele, să fac bani pentru copii,” a adăugat femeia care îşi vinde trupul.

„În momentul de faţă, mi-e scârbă de mine, dar trebuie să plec de acasă, ca să am ce să pun pe masă,” a mai spus Angelica. Sursa: evz.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

 

loading...

Facebook Comments