Clarvăzătoarea care a prezis uraganele ce au lovit SUA face o nouă previziune terifiantă: “Văd un război – rachetele sunt aproape”

Clarvăzătoarea care a prezis uraganele ce au lovit SUA face o nouă previziune terifiantă: “Văd un război – rachetele sunt aproape”

- in MISTER
912
Comentariile sunt închise pentru Clarvăzătoarea care a prezis uraganele ce au lovit SUA face o nouă previziune terifiantă: “Văd un război – rachetele sunt aproape”
previziune clarvazatoare

Mhoni este una dintre clarvăzătoarele care a uluit America Latină.

Femeia care citește viitorul în cărți a prezis uraganele din toamna aceasta care au lovit Statele Unite și Mexicul. Acum, femeia vine cu noi previziuni, scrie timpul.md.

„Am prezis că din Argentina va ieși noul papă, iar acum vă zic următorul lucru. Din Venezuela se va arăta Antihristul, iar din Mexic se va da tonul pentru rechemarea la credință.

Fecioara din Guadalupe ne-a transmis nouă, mexicanilor, că trebuie să fim mai uniți ca niciodată și să ne ajutăm. Acesta a fost sensul ultimului cutremur”, a declarat Mhoni la un post TV.

Clarvăzătoarea susține că sfârșitul lumii este foarte aproape și că toate evenimentele din ultima perioadă nu fac altceva decât să ne pregătească pentru marele eveniment.

„Văd în cărțile mele de tarot chiar și un război. Rachetele sunt foarte aproape. Trebuie să ne rugăm, rugăciunea ne va scăpa de toate energiile negative. Trebuie să ne unim”, a adăugat Mhoni. Sursa: antena3.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments