MISTERUL prăbuşirii avionului MH370 al Malaysia Airlines, a fost ELUCIDAT după ani de zile

MISTERUL prăbuşirii avionului MH370 al Malaysia Airlines, a fost ELUCIDAT după ani de zile

- in MISTER
1313
Comentariile sunt închise pentru MISTERUL prăbuşirii avionului MH370 al Malaysia Airlines, a fost ELUCIDAT după ani de zile
MH370 al Malaysia Airlines

Specialiştii în aviaţie susţin că ştiu ce s-a întâmplat cu zborul MH370 operat de Malaysia Airlines ce a dispărut la scurt timp după decolare în martie 2014.

După mai bine de patru ani de la dispariţia aeronavei ce avea la bord 227 de pasageri şi 12 membrii ai echipajului, o investigaţie realizată de un grup de specialişti ar putea deţine principalele concluzii ale dispariţiei.

Conform Live Science, incidentul ar fi avut la bază un act deliberat din partea pilotului, căpitanul Zaharie Ahmad Shah.

Raportul realizat de o echipă independentă de specialişti în aviaţie susţine speculaţiile apărute în 2016 privind trimiterea deliberată a aeronavei pe un curs neprevăzut. Conform CBS News, unul dintre specialişti a utilizat datele de pe un radar militar pentru a reconstrui traiectoria avionului.

El a descoperit că avionul a survolat graniţa dintre Malaezia şi Thailanda pentru a evita radarele. ”Practic s-a sinucis, însă din nefericire a ucis şi celelalte persoane de la bord, intenţionat,” a declarat Larry Vance specialist în aviaţie din Canada.

Raportul s-a bazat şi pe dovezile fizice recuperate de către investigatori care au sugerat că avionul nu a lovit apa briusc, ci intrarea în apă s-a produs controlat până în ultimul moment. Sursa: descopera.ro

loading...

Facebook Comments