„Pamantul trebuie avertizat!”. Mesaj terifiant al primei femei ASTRONAUT din Franta, inainte de a intra in coma

„Pamantul trebuie avertizat!”. Mesaj terifiant al primei femei ASTRONAUT din Franta, inainte de a intra in coma

- in INEDIT, MISTER, STIINTA
1696
Comentariile sunt închise pentru „Pamantul trebuie avertizat!”. Mesaj terifiant al primei femei ASTRONAUT din Franta, inainte de a intra in coma

Un material video publicat pe Internet sustine faptul ca prima femeie-astronaut a Frantei a incercat sa se sinucida, dar inainte de tentativa, aceasta ar fi strigat „Pamantul trebuie avertizat!”. Ea a intrat in coma dupa ce a luat o supradoza de somnifere.

Povestea Claudiei Haignere (59 de ani) este invaluita in mister dupa ce a incercat sa se sinucida, avand in vedere ca este un om de stiinta si fosta femeie-astronaut. In anul 1993, ea a devenit una dintre membrii echipajului misiunii spatiale Mir Altair, din care facuse parte si viitorul sau sot, Jean-Pierre Haignere, informeaza The Sun, citat de Click. In 1996, a ajuns pe statia spatiala Mir, iar in 2001 a participat la misiunea ruso-franceza Casiopeea, devenind prima femeie care a ajuns pe Statia Spatiala Internationala, asteroidul 135268 Haignere fiind numit dupa ea si sotul sau.

Dupa ce s-a retras din aviatia spatiala, Claudie a intrat in politica, devenind ministru delegat al Cercetarii si Noilor Tehnologii in perioada 2002 si 2004 si ministru delegat pentru Afaceri Europene, in perioada 2004 – 2005.

Dupa ce fondurile pentru cercetare s-au dovedit insuficiente, Claudie a fost nevoita sa iasa si din politica pentru a lucra intr-un laborator de biologie de la Institutul Pasteur. Aici, povestea ei incepe sa devina tot mai interesanta. In decembrie 2008, presa a declarat ca fosta femeie-astronaut a fost dusa de urgenta la spital dupa ce a luat o supradoza de somnifere. Totusi, au scapat si informatii potrivit carora, Claudie ar fi fost de fapt gasita constienta, dar a fost redusa la tacere pentru ca ar fi inceput sa strige ca „Pamantul trebuie avertizat!”. Dupa acest moment, femeia a intrat in coma.

Dupa acest incident, cand Claudie si-a revenit din criza, a spus publicului ca totul s-a datorat „sindromului Burnout”. Acum, ea este directoarea Cite des Sciences et de l’Industrie, cel mai mare muzeu de stiinta din Europa.

Totusi, adeptii teoriei conspiratiei si cei care cred cu tarie in existenta vietii extraterestre se arata sceptici cu privire la povestea Claudiei si cred ca ea a incercat sa ne averizeze cu privire la un pericol ce va veni din spatiul cosmic. Pe Youtube, intr-un material video de vreo sase minute, este spusa povestea fostei-femei astronaut, aducand in prim-plan intamplarile neobisnuite din jurul ei. La fel de stranie este si povestea laboratorului din Franta unde lucra, care a fost ars de flacari. Nici pana azi nu se stie daca focul a fost sau nu pus intentionat.

sursa: aktual24.ro

loading...

Facebook Comments