Mesaj de maximă importanță! Un nou mod prin care românii sunt păcăliți!

Mesaj de maximă importanță! Un nou mod prin care românii sunt păcăliți!

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, NEWS, SOCANT, SOCIAL, UTILE
1295
Comentariile sunt închise pentru Mesaj de maximă importanță! Un nou mod prin care românii sunt păcăliți!
escroc usa

Poliția Română a scos la lumină un nou mod prin care românii sunt păcăliți!

„Nu vă lăsaţi înşelaţi de falşi angajaţi la primărie sau firme! Infractorii speculează şi pot profita de bunăvoinţa persoanelor vulnerabile.

Sub pretextul că sunt fie angajaţi ai Primăriei şi încasează impozitul pentru următorii ani sau fie că efectuează activităţi de deratizare, infractorii pot intra, cu permisiunea proprietarilor, în case.
Le solicită bani pentru impozit sau cuponul de pensie, pentru acordarea unei reduceri de preţ, scopul fiind acela de a observa unde victimele îşi păstrează banii.

Specificul acestui mod de operare constă în faptul că infractorii acţionează în grup de două sau mai multe persoane, unii distrag atenţia victimei, în timp ce alţii sustrag banii.

Le recomandăm tuturor să nu permită accesul unor astfel de persoane în casă. Chiar dacă deţin asupra lor legitimaţii, acestea sunt false. Scopul lor ester unul precis: furtul de bani sau bunuri.

Primăria nu are funcţionari care se deplasează la domiciliul contribuabililor pentru a încasa impozitul, iar societăţile ce efectuează activităţi de deratizare, dezinfecţie sau dezinsecţie se deplasează la domiciliul clientului în baza unei solicitări.

În orice situaţie în care persoane necunoscute se prezintă la uşa dumneavoastră, pretind că sunt angajaţi ai unor instituţii publice sau societăţi comerciale şi astfel, doresc să pătrundă în casă, verificarea lor este foarte uşoară prin apelarea telefonică a instituţiei/societăţii unde aceştia susţin că sunt angajaţi, probând astfel, dacă scopul lor este unul legitim şi justificat.

loading...

Facebook Comments