Vezi deseori numere care se repeta? Iata ce inseamna

Vezi deseori numere care se repeta? Iata ce inseamna

- in BIZAR, DE ACTUALITATE, DESCOPERIRI, INEDIT, MISTER, SOCIAL, UTILE
2953
Comentariile sunt închise pentru Vezi deseori numere care se repeta? Iata ce inseamna
numere repetate

Se întâmplă de multe ori să vedem aceste numere 11:11, 12:12, 10:10, 22:22, 12:34, 2:22, 3:33, 4:44 sau 5:55, în timp ce privim ceasul sau că aceleași numere să apară în cele mai neașteptate locuri.

Ce înseamnă asta?

Văzând tot mai mult numerele de comandă sau o serie de numere duble sau triple și frecvența cu care se întâmplă acest lucru se accelerează până la punctul în care acum nu mai putem vorbi despre o simplă coincidență. Fenomenul vine în proporții uriașe și toți sunt de acord cu faptul că există un înțeles mai profund, un mesaj codificat pentru noi, care vine din lumea spirituală.

Printre numerele de maestru cele mai frecvent observate sunt 11 și în special în forma sa dublă, 11:11. Dar ce înseamnă asta?

Înțelesul este că o realitate mai mare a fost introdusă în viața noastră de zi cu zi. Are loc o fuziune între “universul” nostru și corpurile noastre fizice. Aceasta transformă ADN-ul nostru și ne permite să devenim în cele din urmă “vii și vibranți”, total reali. Data viitoare când vedeți 11: 11, opriți și simțiți energiile subtile din jurul vostru.

11: 11 este un apel de trezire trimis la tine. O reamintire a adevăratului tău scop aici pe Pământ. În mod obișnuit, în aceste momente de creștere a energiei sau de schimbare personală accelerată veți observa mult mai frecvent 11: 11. Văzând numerele de master este întotdeauna o confirmare că sunteți pe calea cea bună.

Ori de câte ori vedem numerele 11:11, magazinul nostru de memorie celulară este activat. Suntem stimulați adânc, un indiciu în amintirea unui lucru pe care l-am uitat. Apariția lui 11: 11 este o confirmare puternică că suntem pe drumul cel bun și că suntem aliniati la Realitatea Mare.

Văzând 11: 11 este întotdeauna un act benefic al intervenției divine.

Apoi sunt numerele repetitive de master. Numerele de master sunt numere multiple, cum ar fi 11, 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88 și 99. Aceste numere aparțin Realității mai mari bazate pe Unitate, nu pe dualitate.

Fiecare număr de Master este un nivel de inițiere pe care trebuie să-l purtăm cu toții în timpul călătoriei noastre evolutive pe Pământ. Uneori, putem fi declanșați de un număr mai mare decât Maestrul ca: 111, 222, 333, 444, 555 etc. Fiecare dintre ele are o rezonanță unică care ne afectează și ne permite să ajungem la un nivel celular profund.

11 = Nașterea și ancorarea noului.

22 = Construirea noului. Construirea unor noi vieți și a unei noi lumi.

33 = Serviciul universal prin accelerarea ființei noastre unice.

44 = Balanța dintre spiritual și fizic, reconfigurarea labirintului nostru evolutiv. Ca mai sus, așa mai departe. Crearea bazelor vieții noastre noi.

55 = Obțineți libertatea personală eliberându-vă de trecut și devenind total real.

66 = Ne îndeplinim responsabilitățile într-un mod creativ și plin de bucurie.

77 = Introspecție profundă și revelație. Bazați-vă pe esența noastră cea mai interioară.

88 = Cunoașterea profundă a abundenței și a integrității în toate domeniile.

99 = Finalizarea unui ciclu important de evoluție. Timp pentru un alt salt cuantic.

sursa: gostica.com

loading...

Facebook Comments