Adevărul nespus despre reclamele la medicamente și farmacii în care au jucat Stela și Arșinel! A făcut lumină și i-a uimit pe toți, nu e așa cum credea toată lumea!

Adevărul nespus despre reclamele la medicamente și farmacii în care au jucat Stela și Arșinel! A făcut lumină și i-a uimit pe toți, nu e așa cum credea toată lumea!

- in MONDEN
919
Comentariile sunt închise pentru Adevărul nespus despre reclamele la medicamente și farmacii în care au jucat Stela și Arșinel! A făcut lumină și i-a uimit pe toți, nu e așa cum credea toată lumea!
reclama

Toți românii au văzut măcar o dată celebrele reclame ale unui lanț de farmacii reprezentat ,,pe sticlă”, în fața publicului, de către îndrăgitul cuplu de actori Stela Popescu și Alexandru Arșinel.

Cei doi îi îndemnau pe români prin mini-scenete amuzante să cumpere medicamente și suplimente la un preț bun. Tocmai de aceea oamenii au început să o asocieze chiar pe ea cu lanțul de famacii, ba chiar să îi ceară ei, pe stradă, medicamente.

Îndrăgita actriță chiar povestea despre asta în urmă cu ceva vreme că primea telefoane de la persoane care credeau că ea poate să le dea medicamente sau cărucioare de cumpărături, totul în urma campaniilor publicitare ale celebrului lanț de farmacii. Iar când le spunea că ea nu primește medicamente gratis, oamenii se mirau foarte tare!

Iată ce declara Stela Popescu pe acest subiect, pentru DC News citat de cancan.ro: ,,Această societate cu noi s-a comportat foarte frumos. Se munceşte corect, puţin: avem 4-5 producţii pe an, maximum. În rest ce să vă spun, e perfect. Există în spate o întreagă echipă. Este o redacţie a unei reviste, cu oameni care scriu, fac scenarii, care asistă la filmare. E o echipă care munceşte, cu regizori. E organizat totul. Toată lumea crede că eu primesc de la Catena gratis toate medicamentele. Îmi dă lumea telefoane să le dau cărucioare, dar nu depind de mine. Vor să le pun pile şi la medicamente şi la tot. Noi avem un fel de exclusivitate, am promis de la început că nu mai facem altceva. Avem o singură societate, care se ocupă de noi, nu amestecăm lucrurile”. Sursa: cancan.ro

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments