Câți bani ia Maria Constantin pentru declarațiile exclusive. Un prieten a dat-o de gol

Câți bani ia Maria Constantin pentru declarațiile exclusive. Un prieten a dat-o de gol

- in DE ACTUALITATE, MONDEN
1282
Comentariile sunt închise pentru Câți bani ia Maria Constantin pentru declarațiile exclusive. Un prieten a dat-o de gol
Maria-Constantin

De când s-a aflat de divorțul dintre Maria Constantin și Marcel Toader, solista nu a dat declarații decât la un post de televiziune, cu care are contract de exclusivitate. Un amic apropiat a dezvăluit care este suma pe care aceasta o încasează.

Florin Burescu, care este designer și prieten apropiat al Mariei Constantin, a spus câți bani ia interpreta de muzică populară maria Constantin pentru a oferi informații exclusive despre ceea ce se întâmplă în viața ei, și anume divorțul de Marcel Toader.

„Eu chiar astazi am aflat de la Maria. Ştim cu toţii că are un contract de respectat la televiziunea la care ea vorbeşte şi cei de acolo au presat-o să meargă în emisiune în ziua respectivă să vorbească. Are un contract în exclusivitate. Se învârte la o sumă lipsită de importanţă.

Este o sumă foarte mică. Poate să-şi facă şi trei rochii la mine de suma respectivă, preţurile sunt foarte mici”, a declarat Florin Burescu la emisiunea „Agenţia VIP”, de la Antena Stars.

Și Marcel Toader, care nu s-a prezentat la notar în ziua divorțului, ia o sumă de bani foarte mare pentru a da informații exclusive despre cea care i-a fost soție. Conform surselor noastre, omul de afaceri și-a negociat dezvăluirile despre divorț pe o sumă cu mai multe zero-uri, însă nu cu Maria Constantin, ci cu un post de televiziune. Se pare că 20.000 de euro ar fi prețul pe care l-a cerut omul de afaceri pentru a face dezvăluiri despre cea care i-a fost soție în ultimii ani, dar și despre presupusele motive care au dus la despărțire .

Tot prietenul Mariei Constantin a vorbit și despre ce pățește cântăreața la evenimentele la care participă.

„Este plecată din Bucureşti pentru că are un eveniment şi i s-a dat totul peste cap pentru că nici acolo nu a scăpat de răutăţile celor din jurul ei. Lumea o tot întreabă şi o acuză pentru că nu iese să vorbească. Eu sunt sigur că nu ascunde nimic”, a mai spus Florin Burescu.

Amicul Mariei Constantin a explicat și cu ce a plecat aceasta din casa în care locuia cu Marcel Toader.

„Mă gândeam dacă să vă spun ceea ce mi-a spus Maria, dar nu ştiu sigur. Nu i-am cerut aprobarea pentru acest lucru. Imediat după ce a plecat de la Marcel, mi-a spus „Uite cu ce am plecat eu după două căsnicii”. Îi cunosc toată garderoba. În momentul de faţă, ce are cu ea sunt lucruri de bază şi de valoare„, a comentat Florin Burescu.

sursa: libertatea.ro

loading...

Facebook Comments