”Ai o sotie prea batrana”, i-a spus cineva. Raspunsul de milioane al lui Brenciu

”Ai o sotie prea batrana”, i-a spus cineva. Raspunsul de milioane al lui Brenciu

- in MONDEN
2103
Comentariile sunt închise pentru ”Ai o sotie prea batrana”, i-a spus cineva. Raspunsul de milioane al lui Brenciu
Horia Brenciu și Alice Dumitrescu

Horia Brenciu a postat pe conturile de socializare o fotografie cu Alice Dumitrescu și, printre comentarii de apreciere și felicitări, s-a strecurat și unul răutăcios venit din partea unei tinere domnișoare, însă răspunsul lui Horia a fost genial, subtil și extrem de apreciat de prietenii săi virtuali.

Horia Brenciu a scris două mesaje scurte la imaginea cu Alice Dumitrescu: “Mama copiilor mei” – a fost textul care a însoțit imaginea publicată pe Facebook, și “Diva mea” – textul care a însoțit poza pe Instagram. Ei bine, iată că o tânără s-a simțit îndreptățită să-și expună punctul de vedere și a făcut o remarcă absolut deplasată: „Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă” – a scris aceasta într-un comentariu.

Răspunsul lui Horia Brenciu nu s-a lăsat așteptat și a făcut deliciul fanilor care l-au aplaudat pentru replică și i-au sărit imediat în ajutor, criticând-o la rândul lor pe tânăra răutăcioasă: „Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă” – a scris inițial Horia Brenciu, după care a continuat, deranjat de mesajele acesteia: „Despre ce consecințe vorbești?! Ce e chestia asta ieftină cu persoana publica?! Ai scris. Ti-am răspuns. Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris. E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit. Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”.

Horia-Brenciu-si-familia-sa
Horia Brenciu si frumoasa sa familie

Între Horia Brenciu și Alice Dumitrescu este o diferență de doar 5 ani, artisul având 45 de ani, iar soția sa 50 de ani. Cei doi se cunosc din 1995, însă abia în 2014 s-au căsătorit și au împreună o fetiță pe nume Mina, în vârstă de 6 ani, și un băiețel adoptat, pe nume Toma, de 4 ani. Cei doi se bucură de o familie frumoasă și mare, Alice mai având două fete din două relații anterioare: pe Andreea, 25 de ani, și pe Maria, 16 ani. Sursa: Unica

loading...

Facebook Comments