Bombă în showbiz-ul românesc! Actorul Bebe Cotimanis a fost prins „călcând strâmb” cu o tinerică colegă de scenă! Ce a făcut soţia lui Bebe Cotimanis, imediat după ce s-a aflat că actorul are amantă!

Bombă în showbiz-ul românesc! Actorul Bebe Cotimanis a fost prins „călcând strâmb” cu o tinerică colegă de scenă! Ce a făcut soţia lui Bebe Cotimanis, imediat după ce s-a aflat că actorul are amantă!

- in MONDEN
1236
Comentariile sunt închise pentru Bombă în showbiz-ul românesc! Actorul Bebe Cotimanis a fost prins „călcând strâmb” cu o tinerică colegă de scenă! Ce a făcut soţia lui Bebe Cotimanis, imediat după ce s-a aflat că actorul are amantă!
Bebe-Cotimanis

Bombă în showbiz-ul românesc! Bebe Cotimanis (62 de ani) a fost văzut „călcând strâmb”. Actorul a fost prins în tandreţuri cu amanta tinerică. Cotimanis este căsătorit de patru ani cu Florina Mărcuţă, make-up artist, dar sunt împreună de aproximativ 17 ani. Fostul jurat de la „Românii au talent” a uitat de nevastă şi şi-a găsit fericirea în braţele unei colege de breaslă. 

Femeia de care Bebe Cotimanis pare îndrăgostit lulea este actriţa  Iulia Dumitru, cu care formează un cuplu şi în faţa spectatorilor, în piesa de teatru „Old Love”. Sunt parteneri pe scenă, dar şi în viaţa reală. Cei doi au fost văzuţi împreună de mai multe ori, iar surse din interiorul teatrului din Piteşti susţin că între Bebe Cotimanis şi Iulia Dumitru este o adevărată poveste de dragoste.

bebe-cotimanis-cu-amanta13

Cei doi actori se comportă ca doi adolescenţi aflaţi la prima iubire. Bebe Cotimanis  a fost surprins în ipostaze intime cu amanta sa, actriţa Iulia Dumitru, în timp ce aceştia se bucurau de o mică plimbare la Mănăstirea Curtea de Argeş, unde au aprins lumânări, s-au sărutat în văzul tuturor şi s-au pozat de zor, potrivit evz.ro.

A declarat în repetate rânduri că nu se va mai căsători niciodată, dar a făcut pasul cel mare în urmă cu patru ani, după 14 ani de relaţie cu Florina Mărcuţă. „Vocea Pro Tv”, s-a căsătorit religios în mare secret, la o mănăstire din vârf de munte. La vremea aceea, Bebe Cotimanis declara pentru Click următoarele: „Eu consider că pasul nostru a fost făcut demult, noi suntem o familie. Însă acum pot spune că a fost o coacere spirituală. Am cunoscut un călugăr extraordinar care ne-a spus cât de importantă e taina cununiei şi el ne-a îndemnat să facem pasul. Noi suntem foarte apropiaţi, acum vom fi şi mai apropiaţi. Eu nu am avut niciodată o relaţie atât de lungă cu o femeie”. Sursa: cancan.ro

Ce a făcut soţia lui Bebe Cotimanis, imediat după ce s-a aflat că actorul are amantă!

sotie-bebe

Florina Mărcuţă a ales să se consoleze şi ea cu o vacanţă. 

În timp ce Bebe Cotimanis îşi trăieşte povestea de dragoste în văzul tuturor, Florina Mărcuţă şi-a dorit discreţie, aşa că a plecat din ţară. Make-up artistul se află într-o vacanţă în Spania, alături de o prietenă. Soţia lui Bebe Cotimanis a publicat imagini din vacanţă, pe pagina ei de Facebook.

Evident, nici urmă de soţul ei, care îşi petrece timpul acum cu actriţa Iulia Dumitru. Ultima vacanţă a făcut-o cu familia lui, în formulă completă, alături de cei doi copii , Adela şi Matei, acum câteva luni. La vremea aceea, Florina îl numea „omul meu iubit” şi părea mai fericită ca niciodată.

Bebe Cotimanis s-a căsătorit în 2014: „Nu am stat niciodată atât de mult timp cu o femeie”

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments