Avea 86 de ani si o sotie de 20 de ani, insarcinata. La un control medical, doctorul i-a dat o veste care l-a lasat cu gura cascata

Avea 86 de ani si o sotie de 20 de ani, insarcinata. La un control medical, doctorul i-a dat o veste care l-a lasat cu gura cascata

- in BANCURI & FUNNY, MONDEN, SOCIAL
1520
Comentariile sunt închise pentru Avea 86 de ani si o sotie de 20 de ani, insarcinata. La un control medical, doctorul i-a dat o veste care l-a lasat cu gura cascata
batran cu sotie tanara

Rasul înseamnă mai mult decât umor! Nu ne opreste nimeni sa radem, mai ales ca suntem renumiti in a face haz de necaz. In cele mai grele clipe, romanul tot a gasit un moment in care sa-si dea capul pe spate si sa rada in hohote. Apoi, nu exista nicio lege prin care rasul, in Romania, sa fie interzis.

O porție bună de râs, un chicotit sunt binevenite oricând, așa că vă propun o poveste amuzanta despre CASNICIE si despre micile surprize din viața de zi cu zi.

Un batran in varsta de 86 de ani isi duce sotia cu 66 de ani mai tanara decat el la medic, care ii era si prieten pe deasupra, pentru un control si ii spune: “Am o nevasta de 20 de ani, care e insarcinata cu copilul meu. Ce parere ai, doctore”?, a spus batranul.
Doctorul a stat pe ganduri cateva minute, apoi i-a raspuns amicului sau cu o alta poveste plina de subanteles:

“Am si eu un prieten in varsta, care e pasionat de vanatoare. Intr-o zi, a plecat la vanatoare, dar, din graba, si-a luat bastonul in locul pustii. Cand a ajuns la lac, un castor urias statea pe mal.

Si-a dat seama ca si-a uitat pusca acasa, dar, din reflex, a ridicat bastonul si l-a indreptat catre animal, apoi a spus “pac, pac!”. In mod miraculos, s-au auzit doua impuscaturi si castorul a cazut, mort.

Ce crezi ca s-a intamplat?”, l-a intrebat doctorul,
“Cu siguranta, un alt vanator era prin preajma si a impuscat castorul”, a raspuns batranul.

“Exact asta vroiam sa iti spun si eu”, i-a raspuns doctorul, cu subinteles.

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți pe pagina Facebook, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments