Brigitte, dată afară din casa în care locuia cu Ilie Nastase: “A zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile… oricum i-a părut rău că le-a cumpărat”

Brigitte, dată afară din casa în care locuia cu Ilie Nastase: “A zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile… oricum i-a părut rău că le-a cumpărat”

- in MONDEN
1475
Comentariile sunt închise pentru Brigitte, dată afară din casa în care locuia cu Ilie Nastase: “A zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile… oricum i-a părut rău că le-a cumpărat”
brigitte_si_ilie

Povestind întâmplarea printre suspine, Brigitte și-a împachetat toate lucrurile pe care le avea în casa ce i-a fost cămin timp de 8 ani de zile, acolo unde a locuit împreună cu cel care încă îi este soț, Ilie Năstase. Într-un filmuleț publicat pe rețelele de socializare, femeia a vorbit despre tot parcursul relației pe care a avut-o cu fostul tenismen, acuzându-l pe acesta de infidelitate în nenumărate rânduri.

Deși cei doi au avut parte de o relație tumultoasă, cu suișuri și coborâșuri, despărțiri și împăcări, chiar dacă se aflau în plin divorț, bruneta a anunțat că de această dată a pus punct definitiv oricărei interacțiuni cu Ilie Năstase și a anunțat că nu se va mai întoarce niciodată în casa în care a locuit cu acesta. Cu ochii în lacrimi, Brigitte s-a plimbat dintr-o cameră în alta, rememorând toate momentele petrecute în locuința pe care a împărțit-o cu fostul mare tenismen.

brigitte_dulapuri_goale
Brigitte si-a pozat dulapurile dupa ce aplecat din casa

E totul pus în valiză. Nu am făcut-o pentru un bărbat, am, făcut-o pentru mine, pentru că m-am săturat să fiu înșelată și să trăiesc știind că soțul meu caută pe Messenegerul făcut de mine și pe Facebook-ul făcut de mine, femei. Că vorbește cu ele și le abordează. Este foarte aiurea să taci și să înghiți.

Aceasta este casa mea, casa unde am buletinul, mi-a zis că dacă nu plec in 48 de ore îmi pierd gențile, Hermes-urile, dar eu mi-am dat seama de faptul că oricum i-a părut rău că le-a cumpărat și a venit după ele în urmă cu două săptămâni. Nu am ce să spun mai mult decât că fiecare își trăiește viața. Rostul meu aici s-a încheiat, am avut un rost opt ani de zile pentru a pune în îndoială această casă, pentru a pune în îndoială viața unui om.

Am crezut că o să-și revină și că o să se schimbe, că o să fie un om devotat, așa cum mi-a promis la început. Amănunte nu vreau să dau, spun doar că șapte ani de zile nu l-am înșelat nici măcar cu gândul și că am muncit ca un câine, că toată lumea m-a văzut, m-a văzut lumea cu mașini pe care mi le-am cumpărat în leasing. Am pornit pe drumul ăsta nu întinzând mâna, am doi copii din altă relație și am fost invidiată, am fost arătată cu degetul, pentru ce? Pentru că am tăcut și am înghițit. Soțul meu era cu alte femei, dar nu am vrut să-l fac de râs.

Dar toate astea s-au încheiat când m-am trezit pe patul de spital singură, singură, crezând că am cancer. Apoi m-am trezit în situația că din cauza faptului că s-a culcat cu alte femei, am luat o boală din care se făcea cancer la ovare, atunci m-am trezit la realitate, dar nu am avut puterea să plec din viața lui. Azi mi-am luat toate lucrurile din casa în care am muncit cinci ani de zile și nu am ieșit nicăieri. Toate pozele mele au fost aruncate într-un colțișor cu răutate, iar aici în cameră au fost aduse femei, știind că oglinda asta am cumpărat-o eu cu 1800 de euro, cu banii mei munciți, că eu nu am luat bani de la el.

Vreau viața unei femei care să trăiască în pace toată viața. E ultima dată când am venit aici, de data asta am pus punct definitiv”, a susținut Brigitte, printre hohote de plâns. Sursa: click.ro

loading...

Facebook Comments