Carmen Harra l-a încolțit pe Marcel Toader si face dezvaluiri incendiare despre relatiile lui amoroase: ”Să-și amintească și el de doamna aia…”

Carmen Harra l-a încolțit pe Marcel Toader si face dezvaluiri incendiare despre relatiile lui amoroase: ”Să-și amintească și el de doamna aia…”

- in DE ACTUALITATE, MONDEN
1399
Comentariile sunt închise pentru Carmen Harra l-a încolțit pe Marcel Toader si face dezvaluiri incendiare despre relatiile lui amoroase: ”Să-și amintească și el de doamna aia…”
carmen harra

Carmen Harra l-a încolțit pe Marcel Toader si face dezvaluiri incendiare despre relatiile lui amoroase:

”Are un ego până la cer. Prima lui reacție este să atace pe cineva. Nu mă mir că l-a înșelat. Să-și aminetească și el de doamna aia cu părul lung cu care a avut amoruri pe ușa din dos și a uitat cum o cheamă. S-a întâmplat acum un an. Avea și el atracție și Maria și-a dat seama. Să vină în Florida și să mă dea în judecată.”, a declarat Carmen Harra.

Cine este Carmen Harra?

Carmen Harra este un om fericit! A plecat din Romania, intr-un turneu in SUA, in anul 1983 si… acolo a ramas. Dar sa o luam altfel.

Carmen Harra este o persoana mult cunoscuta in SUA; doctor in psihologie, hipnoterapie clinica si terapii alternative, astrolog, numerolog, in sfarsit, este terapeut licentiat. Autoare a unor carti de specialitate: „The Trinity of Health”, „Karma de fiecare zi”, „Decodificarea Destinului, „Semne si simboluri secrete”, Carmen Harra scrie acum cartea sa de memorii pe care – marturiseste ea – o va vinde prestigioasei edituri Random House.

carmen harra

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments