Ce raspuns a dat Loredana Chivu când a fost intrebata daca a luat somnifere pentru a se sinucide: “Chiar v-ati bucurat de raul meu…”

Ce raspuns a dat Loredana Chivu când a fost intrebata daca a luat somnifere pentru a se sinucide: “Chiar v-ati bucurat de raul meu…”

- in MONDEN
1026
Comentariile sunt închise pentru Ce raspuns a dat Loredana Chivu când a fost intrebata daca a luat somnifere pentru a se sinucide: “Chiar v-ati bucurat de raul meu…”
Loredana_Chivu

Loredana Chivu trece printr-o perioada mai dificila. Dupa ce a aflat ca iubitul ei, Mihai, o insala cu o blondina care ii seamana foarte bine, s-a spus despre Loredana ca ar fi ajuns pe mainile medicilor.

Loredana se afla acum acasa si incearca sa isi puna viata in ordine. Ea a redevnit activa si pe paginile de socializare, iar in dreptul celei mai recente fotografii, o utilizatoare i-a scris: “Parcă ai luat somnifere pentru a te sinucide!? Pentru un bărbat care te înşeală“, a spus ea.

Si ce, vrei sa raman sedata vreo luna?, i-a raspuns Loredana.

“Loredana Chivu Nu! Dar eşti puternica că ţi-ai revenit aşa repede! Te schimbi ca vremea la 180°”, a continuat utilizatoarea.

“Ce crezi? Chiar v-ati bucurat de raul meu, dar uite ca o palma din asta ma trezeste la realitate si imi aminteste cine sunt si cat pot!”, a fost raspunsul dat de blondina, scrie wowbiz.ro

Distribuie daca ti-a placut!

Pentru a fi sigur ca primesti ultimile noastre articole trebuie sa faci urmatoarea setare din pagina noastra de facebook: APASA butonul “URMARESTI” si din meniu SELECTEAZA “VEZI MAI INTAI”, exact ca in foto:

follow

Dragi prieteni. Ne-ar face foarte mare plăcere să ținem legătura cu voi și pe rețelele de socializare, motiv pentru care vă invităm să ne urmăriți și pe pagina noastră de Facebook aktualnews.ro, unde vom putea discuta împreună știrile și articolele noastre. Vizitați pagina noastră Facebook aici.

loading...

Facebook Comments