Ce salariu FABULOS are Gabriela Cristea. Lia Olguța Vasilescu pe facebook: Fără comentarii

Ce salariu FABULOS are Gabriela Cristea. Lia Olguța Vasilescu pe facebook: Fără comentarii

- in DE ACTUALITATE, INEDIT, LIFESTYLE, MONDEN
1400
Comentariile sunt închise pentru Ce salariu FABULOS are Gabriela Cristea. Lia Olguța Vasilescu pe facebook: Fără comentarii

După ce a prezentat o lungă perioadă de timp emisiunea “Noră pentru mama”, Gabriela Cristea a hotărât la îndemnul soțului ei de atunci, Marcel Toader, să ceară un salariu mai mare pentru prestațiile sale. Pentru că doleanța i-a fost refuzată de casa de producție, aceasta a stat pe tușă o perioadă.

Ulterior a revenit la același post și i s-a oferit un salariu fabulos pentru a fi gazda altei emisiuni. I s-au oferit 11.000 de euro luna, potrivit click.ro, și totul a mers excelent până când cel de-al doilea soț al său, Tavi Clonda s-a certat cu managementul companiei și a fost dat afară.

Gabriela Cristea nu e ezitat să critice Guvernul că dorește să plafoneze indemnizațiile de creștere a copilului la maximum 8.500 lei. Aplicând legea de acum, acesteia i-ar reveni mult mai mulți bani și s-ar bucura de un concediu maternal foarte bine plătit.

Informațiile legate de salariul prezentatoarei TV au ajuns și la urechile ministrului muncii, Lia Olguța Vasilescu, care a avut o reacție pe Facebook.

sursa: antena3.ro

loading...

Facebook Comments